Dolar 32,4025
%0.07
Euro 34,5655
%-0.06
Altın 2.380,490
%0.01
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Suriye'de Esed rejiminin ağır yaraladığı kediyi muhalifler tedavi etti

Suriye'de Esed rejiminin ağır yaraladığı kediyi muhalifler tedavi etti

Suriye'de Esed rejimi güçlerine bağlı askerler tarafından bombardıman sonucu ağır yaralanan kedi, muhalifler tarafından tedavi edildi.Suriye’de (ÖSÖ) Özgür Suriye Ordusu’nun bulunduğu şehir ve mahalleleri havadan ve karadan uçaklarla...

  • Ege Postası
  • 22.05.2013 - 13:18
Suriye'de Esed rejimi güçlerine bağlı askerler tarafından bombardıman sonucu ağır yaralanan kedi, muhalifler tarafından tedavi edildi.

Suriye’de (ÖSÖ) Özgür Suriye Ordusu’nun bulunduğu şehir ve mahalleleri havadan ve karadan uçaklarla adeta bombardıman yağmuruna tutarak ölüm kusan Esed rejimi askerleri, kadın, çocuk hayvan demeden önüne gelenleri acımasızca bombalıyor.

Suriye'de iki yılı aşkın süredir devam eden iç savaş ülkeyi harabeye çevirirken, bu savaşta insanlar kadar hayvanlar da savaşın acımasız kanlı yüzünden nasibini alıyor. Suriye’de Esed rejimi tarafından rastgele bombalanan bir binada yaralanan minik kedi, muhalifler tarafından tedavi edilerek bakıma alındı. Sağ ön ayağından ağır yara alan kedi, muhalifler tarafından tedavi ve pansuman edildikten sonra boynuna Özgür Suriye Ordusu’nun bağımsızlık ve bayrak renklerini temsil eden özgür Suriye kolyesi takıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.