Dolar 32,4088
%0.15
Euro 34,7809
%-0.03
Altın 2.403,870
%0.29
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli'den gazetecilere saldırıya tepki: Özgürlükler savunucusu olduğunu iddia edenlerden...

Sürekli'den gazetecilere saldırıya tepki: Özgürlükler savunucusu olduğunu iddia edenlerden...

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleştirilen CHP İzmir İl Gençlik Kolları Kongresinde basın mensuplarına yönelik saldırıyı şiddetle kınadı.Başkan sürekli sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Basın mensuplarına saldırılması büyük hezeyandır! Şiddetle kınıyoruz.Bu vahametin ardından yapılan açıklamalar da ne yazık ki kamuoyunu tatmin etmemiştir. Bu tam olarak kendiyle çelişme halidir! Özgürlükler savunucusu olduğunu iddia edenlerden bir 'kınama' ya da 'özür' açıklaması gelmeliydi." dedi.

  • Ege Postası
  • 31.08.2020 - 23:30

EGEPOSTASI- 29 Ağustos Cumartesi günü Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda gerçekleşen CHP İzmir İl Gençlik Kolları Kongresi, seçim sonuçlarından çok kongrede basın mensuplarına yönelik linç girişimiyle gündeme gelmişti.

Kongrede görevini yapan gazetecilere yönelik saldırıya tepkiler çığ gibi büyürken, son olarak AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli açıklama yaptı.

Başkan Sürekli sosyal medayadan yaptığı paylaşımla saldırıyı şiddetle kınarken, şu ifadeleri kullandı;

"CHP İzmir İl Gençlik Kolları Kongresinde kamuoyu'nu bilgilendirme vazifesini yerine getirmeye çalışan, basın mensuplarına saldırılması büyük hezeyandır! Şiddetle kınıyoruz. Bu vahametin ardından yapılan açıklamalar da ne yazık ki kamuoyunu tatmin etmemiştir. Bu tam olarak kendiyle çelişme halidir! Özgürlükler savunucusu olduğunu iddia edenlerden bir “kınama” ya da “özür” açıklaması gelmeliydi."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.