Dolar 32,3709
%0.04
Euro 34,8301
%0.11
Altın 2.399,940
%0.13
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Gençlik’ten basına şiddete kınama: Şiddetin tam karşısındayız

AK Gençlik’ten basına şiddete kınama: Şiddetin tam karşısındayız

AK Parti İzmir Gençlik Kolları, geçtiğimiz Cumartesi günü Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda gerçekleştirilen CHP İzmir İl Gençlik Kongresi’nde altı basın mensubuna yönelik saldırıyı kınadı. İl Gençlik Kolları tarafından yapılan açıklamada “şiddetin tam karşısındayız” denildi.

  • Ege Postası
  • 31.08.2020 - 23:14

EGEPOSTASI- 29 Ağustos Cumartesi günü Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda düzenlenen CHP İzmir İl Gençlik Kongresi, seçim sonuçlarından çok kongrede basın mensuplarına yönelik linç girişimiyle gündeme gelmişti.

Saldırı olayı gündeme otururken ulusal ve yerel çaplı birçok mecrada tepki görmüştü. Kongrede basın mensuplarına yönelik saldırıya bir tepki de AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları’ndan geldi. Gençlik kollarının resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla, saldırı kınanırken “şiddetin tam karşısındayız” denildi.

Paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

“İzmir halkı için görevini ifa etme gayretinde olan basın emekçilerimizin tam yanında, şiddetin tam karşısındayız. İzmir AK Gençlik ailesi olarak sorumsuzca yaşanan bu olayı tüm teşkilatlarımızla birlikte kınıyoruz.”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.