Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sınav öncesi stres attılar

Sınav öncesi stres attılar

Karşıyaka Belediyesi’nin “Eğitimde Fırsat Eşitliği” projesinin merkezindeki kısa adı KARGEM olan Karşıyaka Gençlik Merkezi’nin liseli öğrencileri üniversite sınavı öncesinde sahnede stres attı. KARGEM’li gençler, Geleneksel Cahit Atay Liselerarası Tiyatro Şenliği kapsamında hazırladıkları gösteriyi Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde sergiledi.

  • Ege Postası
  • 29.05.2013 - 10:15
İZMİR - Sınavlara hazırlanırken, çeşitli aktivitelerle de sosyal yaşama katılan KARGEM’li gençler, Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen gösteride Üstün Dökmen’in yazdığı “Komşu Köyün Delisi” adlı oyunu sahneledi. Kostümleri, sahnedeki duruş ve yetenekleri ile büyük alkış toplayan öğrencilerin başarısı velileri mutlu etti.

Gecede tiyatro gösterisinin yanında KARGEM öğrencilerinden oluşan iki ayrı grup bir de mini konser verdi. Şiir sunumları gerçekleştirildi. Tekerleme ve dans yarışmaları ise büyük alkış topladı.

Sosyal Hizmetler Müdürü Ayfer Çalışkan ile KARGEM Müdürü Hakkı Karadeniz öğrencileri sadece derse hazırlamakla yetinmediklerini belirterek, “KARGEM her yıl ortalama bin 200 öğrenciye ücretsiz eğitim desteği veriyor. Burada öğrencilerin kaynaşması ve kişisel becerilerinin artması için etkinlikler yapıyoruz. Bilgi yarışmaları, spor karşılaşmaları yanında tiyatro da hazırladık. Öğrencilerimizin okullardaki başarıları da sürekli artıyor. Bizler aynı anlayış ile hizmet üretmeyi sürdüreceğiz“ dedi. Gecede ayrıca yıl içerisindeki etkinliklerde dereceye girenlere teşekkür belgeleri de verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.