Dolar 32,3237
%-0.11
Euro 34,8386
%0.14
Altın 2.389,550
%-0.3
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şengül Karaburun kongresinde konuştu:'Gizli hayranlarımızı ortaya çıkaralım'

Şengül Karaburun kongresinde konuştu:'Gizli hayranlarımızı ortaya çıkaralım'

AK Parti İzmir’de 3 Mart’ta Bergama ile başlayıp Kınık, Beydağ, Kiraz, Bayındır, Menderes, Torbalı, Kemalpaşa, Karabağlar, Bayraklı, Selçuk, Bornova, Balçova, Narlıdere, Buca, Ödemiş, Tire, Karşıyaka, Çiğli ve Menemen ile 20 ilçede tamamlanan kongre takvimi bugün Karaburun ile sürdü. Şengül Karaburun kongresinde konuştu

  • Ege Postası
  • 04.04.2018 - 10:16

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- AK Parti İzmir’de 3 Mart’ta Bergama ile başlayan kongre takvimi bugün Karaburun ile devam ederken, kongrede konuşan İl Başkanı Aydın Şengül, gizli AK Parti hayranlarının ortaya çıkarılmasını istedi. 

Karaburun’da mevcut başkan Ahmet Değirmenci’nin yerine aday gösterilen Adem Avcı'nın oylanacağı, Karaburun Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşen 6’ıncı Olağan Karaburun İlçe Kongresi, saat 12.00’de başladı. Kongrede konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Karaburun’a AK Parti belediyeciliğini acilen getirme çağrısında bulunarak, gizli AK Parti hayranlarının ortaya çıkarılmasını istedi.

BUNU YAPARSAK AK PARTİ’NİN BAYRAĞINI KARABURUN’A DİKERİZ

Şengül,  “Yeni seçilen arkadaşımızdan talebimiz; Karaburun’a acil AK Parti belediyeciliğini getirmemiz gerekiyor. Onun haricinde herkes tek yumruk olacak. Kime ne görev verilirse. Sandıkta görev verilirse fazlasıyla yüreğini ortaya koyup koşturur arkadaşım. Mahallelerde tek tek örgütleneceğiz. Mahallerimizde her hafta yönetim kurulu toplantısı yapacağız. İyi organize olursak seçmenin hepsine iki ayda fazlasıyla ulaşırız. Siyaseti oy kaygısını kenara bırakın. Gönülleri kazanmaya çalışın. İyi ve kötü günde yanlarında olalım. Sandık sandık toplantı yapalım. Allah’ın izniyle bunu yaparsak gönlünü kazanırsak. Gizli hayranları ortaya çıkarmak lazım. Bunu yaparsak Karaburun’a AK Parti’nin bayrağını dikeriz” diye konuştu.

KARABURUN ÇEŞME’DEN KAT KAT GÜZEL, MUHTEŞEM MARKA OLABİLİR

“Yolumuzu yaptık, hastane yaptık, beş baraj yaptık, okulları yeniledik. Niy? Hizmet ediyoruz. Halkın bize emanet ettiği şeyi iade etmektir amacımız. Biz hizmetkar olmaya geldik. Allah bize sağlık sıhhat ömür verdikçe sonuna kadar devam edeceğiz” diyen İl Başkanı Şengül, Karaburun’a AK Partili belediyeciliğin gelmesi durumunda Çeşme gibi marka bir ilçe haline getirecekleri sözünü verdi ve gençlerin iş için İzmir ve başka kentlere gitmek durumunda kalmayacağını belirterek şunları söyledi:

“Belediyeyi alırsak 15-20 kat zenginleşir. Karaburun’da iş sahası olmadığı için gençler İzmir’e göç ediyorlar. Karaburun’un gençleri burada kalsa nüfusu 100 bin olur. Bunu yapmak için turizmi geliştirerek, doğal yapısını bozmadan, onunla beraber iyi bir planlamayla, şehircilik anlayışıyla muhteşem marka olabilir. Çeşme gibi, inanıyorum ki Karaburun Çeşme’den kat kat güzel.”

ARAMIZDA KAVGA-ÇEKİŞME OLMADAN AİLE GİBİ OLMALIYIZ

 28 Nisan’da gerçekleşecek olan İl Kongresine Cumhurbaşkanı ve Başbakanın katılacağını anımsatan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, açıklamalarını, “Salona insanları zorla getiremezsiniz. Hepinizin yüreğine, ayağına sağlık. Bugün 21’inci kongremizi yapıyoruz. Önümüzdeki hafta bütün kongrelerimizi bitiriyoruz. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın katılımıyla 28 Nisan’da il kongremizi yapıyoruz. Kimseye söz vermesinler. O gün Reisimizi İzmir’de heyecanla coşkuyla karşılayacağız. İyi bir aile olacağız. Aramızda kavga çekişme olmadan, aile-kardeş gibi olmalıyız. Karaburun’un köyündeki kardeşimin sıkıntısı da bizim sıkıntımızdır. Bu görevlerin yüklediği ağır sorumluluğun farkındayız. Karaburun’umuzun kongresinin hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde sonlandırdı.

ÇEŞME VE ALİAĞA KONGRELERİ YAPILMAYACAK

AK Parti Genel Merkezi’nin çift liste krizinin önüne geçmek için ileri bir tarihe alınacağı kaydedilen Çeşme ve Aliağa kongreleri dışında geriye 7 ilçe kalmış olacak. Çeşme ve Aliağa kongrelerinin yapılmayacak olması nedeniyle 28 ilçede tamamlanacak kongrelerin arından Aydın Şengül’ün tek aday olduğu ve 28 Nisan’da gerçekleşmesi beklenen İl Kongresi’ne sıra gelecek.

GERİYE KALAN 7 İLÇENİN KONGRE TAKVİMİ ŞÖYLE

Gaziemir, Seferihisar kongreleri 6 Nisan’da, Dikili, Foça kongreleri 7 Nisan’da, Konak, Güzelbahçe ve Urla kongreleri de 8 Nisan’da gerçekleştirilerek, AK Parti İzmir’in 28 ilçedeki kongre takvimi tamamlanmış olacak, ardından 28 Nisan’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılması beklenen AK Parti İzmir İl Kongresi gerçekleştirilecek.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.