Dolar 32,3387
%-0.06
Euro 34,8468
%0.16
Altın 2.392,960
%-0.16
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'ndan Başkan Şahin'e talimat

Kılıçdaroğlu'ndan Başkan Şahin'e talimat

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları yöneticileriyle, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Şahin, Kılıçdaroğlu'nun kendisine, kaybedilen ilçelerle ilgili talimat verdiğini söyledi.

  • Ege Postası
  • 03.04.2018 - 18:03

HALİT UMUTOĞULLARI/EGEPOSTASI - Bugün yapılan CHP'nin haftalık olağan grup toplantısına katılan Menemen İlçe Örgütü, Gençlik Kolları, Kadın Kolları yöneticileri ve Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Egepostası'na yaptığı açıklamada, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun kendisine ve örgütüne kaybedilen ilçelerle ilgili talimat verdiğini söyledi.

'MERHABA DEMEYE GİTTİK'

Kılıçdaroğlu’na yaptıkları ziyaretin detaylarını paylaşan Başkan Tahir Şahin, "Genel Başkanımızı ziyaret etmemizde özel bir sebep yoktu. İlçe Başkanımız, yönetim kurulu üyelerimiz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla birlikte ilk önce grubu ziyaret ettik. Genel Başkanımızı dinledik, daha sonra Genel Başkanımız ile bir araya geldik. Sadece merhaba demek için gittik. Genel Başkanımızın çok sayıda ziyaretçisi vardı. Biz de bu arada biraz İzmir’i konuşma fırsatı bulduk" dedi. Şahin, şunları söyledi:

"İzmir’de neler yapılabilir, kaybeden ilçeler nasıl alınabilir gibi konularda sohbetimiz oldu. Bizim olan belediyelerimizden, özellikle Menemen’den, kadın kolları, gençlik kolları, belediye başkanı olarak kaybedilen ilçelere yardım etmemiz talimatını verdi. Genel başkanımızdan, kaybedilen ilçelerde insalarımıza dokunarak, oralarda CHP adına siyaset yapma talimatı aldık. Biz de bu talimatı yerine getireceğiz. Kaybedilen ilçelere Menemen’den fazlasıyla destek olacak ”dedi. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.