Dolar 32,1866
%0.1
Euro 34,9784
%0.03
Altın 2.505,930
%0.11
Bist-100 10.895,00
%1.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir’de bayrak değişimi;Şengül'den Keskin'e yeni görev sinyali

AK Parti İzmir’de bayrak değişimi;Şengül'den Keskin'e yeni görev sinyali

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin’in bir kez daha bu görevi yapmak istemediğini belirtmesi üzerine yapılan istişareler sonunda belirlenen ve Ankara’da görüşmeye çağrılan 3 isim arasından seçilen Dilek Yıldız Büyükdağ, il binasında düzenlenen törenin ardından görevi devraldı. AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, il yönetimine girmesi beklenen Gözde Keskin ile ilgili yeşil ışık yaktı: “Kendisine başka daha ağır görevler vereceğiz inşallah. Önümüzdeki hafta sonu kongre bittikten sonra beş gün dinlensin. Hemen inşallah 28’inde kongreye yetişecek. Çalışmalarımıza devam edeceğiz.” AK kadınlarda bayrak değişimi

  • Ege Postası
  • 03.04.2018 - 14:42

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün yanısıra çok sayıda AK Partili kadının da katıldığı devir teslim töreninde konuşan Kadın Kolları Eski Başkanı Gözde Keskin, “Dün itibariyle 2015 yılında başladığım görevimi Dilek Büyükdağ’a devrettik. Bundan sonra birlik ve beraberlik içinde beraber çalışmalara imza atacağız. Tüm AK Kadınlara çok teşekkür ediyorum. Ne tarih sizi unutacak ne ben sizi unutacağım. Hakkınızı helal edin. Dilek Başkana ve ekibine teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum. Davamız kutlu bir davadır. Bayrak yarışı olur. Bayrağı devretmekten onur ve gurur duydum. İnşallah beraber çalışacağız bundan sonra da. Vefakar ve cefakar bir insan. Gerçek bir dava insanı. Yolun açık olsun Dilek Başkanım” diyerek görevini Dilek Yıldız Büyükdağ’a devretti.

AYDIN ŞENGÜL: KENDİSİNE DAHA AĞIR GÖREVLER VERECEĞİZ

“Salonu hiç bu kadar güzel görmemiştim. Kongre süreçlerimizi başlattık. İlçe kongrelerimiz sürerken gençlik ve kadın kolları kongrelerimiz de sürüyor. Uzun süre beraber çalıştığınız güzel çalışmaları olan Gözde kardeşiniz yeni bir arkadaşınıza görevi devredecek. Geçmiş dönemde kadın kollarına hizmet eden alın teri döken tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Gözde hanım kadın kollarımıza inanılmaz bir ivme kazandırmış. Kendisine teşekkür ediyor tebrik ediyorum” diyerek sözlerine başlayan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, görevi devreden ve il yönetim kuruluna girmesi beklenen Gözde Keskin’in il yönetimine alınacağının sinyalini verdi.

ŞENGÜL: BEŞ GÜN DİNLENSİN, 28’İNDE KONGREYE YETİŞECEK

İl Başkanı Şengül, bu iradesini, “Kendisine başka daha ağır görevler vereceğiz inşallah. Önümüzdeki hafta sonu kongre bittikten sonra beş gün dinlensin. Hemen inşallah 28’inde kongreye yetişecek. Çalışmalarımıza devam edeceğiz” sözleriyle dile getirdi.

ŞENGÜL: BU EKİPLE SIRTIMIZ YERE GELMEZ

İl Başkanı Aydın Şengül, görevi devralan yeni AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ’ı gıyabında tanıdığını, hakkında hep güzel şeyler duyduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

“Birçok arkadaşınız tanıyor Dilek Hanımı. Kendisini önce gıyabında tanıdım. Arkadaşlardan herkesten kendisiyle ilgili çok olumlu şeyler duydum. Bayraklı’da güzel çalışmaları olmuş. Özgür başkanımız biraz üzülecek ama inşallah kendisine de uygun bir kadın kolları başkanı ataması yaparız. Genel merkeze üç arkadaşımız kaldı. Görüşmeye gittiler. Oradan çok güzel şeyler geldi bana. Birlik ve beraberlikleri görüşmeleri gidişten dönüşe kadar herkesin birbiri hakkında övgüyle bahsetmesi özlediğimiz kareler. Bunun özellikle kadın teşkilatımıza yeni bir sinerji katacağına inanıyorum. Her şeyde yanınızdayım  destekçinizim. En ufak bi sorununuz olduğunda ne gerekiyorsa her türlü lojistik desteği sizlere vereceğiz. İlk sizin odanızı hazırladık yukarıda. Siz olmazsanız gerçekten başaramayız. Bir ayağımız hep eksik kalır. Başarının temelinde hep kadın kolları olmuştur. Partimizin en sıkıntılı olduğu dönemlerde bile hala gözlemlediğim o heyecanı, motivasyonu, koşturması, yüreğini ortaya koymasını görünce son derece gururlandım. Böyle bir ekip olduğu sürece İzmir’de sırtımız yerine gelmez.”

DİLEK YILDIZ BÜYÜKDAĞ: İZMİR’DE SİYASETİ KADINLARA SEVDİRMEK İSTİYORUZ

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı olan Dilek Yıldız Büyükdağ, “Böyle bir tablonun parçası olmaktan gurur duydum. Hepinize teşekkür ediyorum. Yedi yıl önce siyasete girdim AK Parti’ye borcumuz var. Çünkü önceki dönem kaos ve darbe dönemi. Türkiye’de en büyük bedeli kadınlar ödedi. Davamızın emrinde yolumuza devam etmeye çalıştık. Ki çocuk dünyaya getirdik yedi yıl içerisinde. Çocuklarımızın geleceği için mücadele veriyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olacağız. Kim olursa olsun bu bayrağı devralan onlarla yan yana omuz omuza çalışacağız. Omuzlarımıza düşen yükün ağırlığının farkındayız. Beraber bu yükü omuzlayacağız. İzmir’de çok başarılı işler yapacağımızı düşünüyoruz. Siyaseti kadınlara sevdirmek istiyoruz İzmir’de” dedi.

BÜYÜKDAĞ: HERKESİN YAŞAM TARZINA SAYGI DUYAN, DIŞ GÖRÜNÜŞÜNE GÖRE YARGILAMAYAN BİR PARTİYİZ

“Önümüzde uzun bir süreç var. Kadınlar siyasetin nesnesi değil öznesidir diyen bir liderimiz var. Her fırsatta kadınların önemine değinen bir genel başkanımız var. AK Parti kesinlikle ayrım yapmaksızın herkesin yaşam tarzına saygı duyan, dış görünüşe göre yargılamayan bir parti. Bunu da İzmir’de başardığımıza inanıyorum. AK Parti herkesi temsil eden bir partidir. Başörtülü başörtüsüz. AK Partili olmayanları da kucaklayacağız. Siyaset insanlara dokunarak yapılan bir harekettir. Kadınların sorunları noktasında kat etmemiz gereken çok yol var” diye konuşan AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, teşkilata mesaj vermeyi de ihmal etmedi:

“Alandaki sıkıntıları az çok biliyorum. Yasaların uygulamadaki sıkıntılarını biliyorum. Bunlarla ilgili vekillerle birlikte çalışacağız. 2019 seçimlerinde birlik ve beraberlik içinde yürüyeceğimize inanıyorum. Hepinizin kardeşiyim. Hepinize kapım ve yüreğim açık. Şeffaf ve tarafsız olacağım. Yanlış olursa uyarın il başkanımızın dediği gibi. Yolumuz çok uzun. Nisan ayı içerisinde ilçe kadın kolları kongrelerimizi de tamamlayacağız.  Kim olursa olsun bayrağı kim devr alırsa alsın onun yanında olalım lütfen. Taş üstüne taş koyalım. Sorun üreten sorun çıkaran kişiler olmayalım. Çözümün bir parçası olalım. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

ŞENGÜL: BU SALONUN FOTOĞRAFI ÇOK GÜZEL ANLATIYOR

Konuşmaların ardından söz alan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül de, partisinde ayrım gözetilmediğini, "AK Parti ayrıştıran kutuplaştıran diyorlar. Bu salonun fotoğrafı çok güzel anlatıyor tüm yaşam tarzlarını anlatıyor” sözleriyle dile getirdi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.