Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çıray, İZTO seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu

Çıray, İZTO seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray yaklaşan İzmir Ticaret Odası (İZTO)  seçimleriyle ilgili sosyal medya üzerinde çarpıcı mesajlar verdi. Çıray, İZTO seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu

  • Ege Postası
  • 03.04.2018 - 23:44

EGEPOSTASI - Çıray, Ekrem Demirtaş ve Mahmut Özgener arasında geçecek olan İZTO seçimiyle ilgili sosyal medyadan çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çıray yaptığı açıklamada “Devletin bazı İl Müdürleri iş insanlarını arayıp baskı yapıyorlar bir İzmirli olarak bu tutumu şiddetle reddiyorum” dedi.

İZTO seçimleriyle ilgili Çıray’ın yapıtığı açıklama şu şekilde: “İzmir Ticaret Odası seçimlerinde Devletin bazı İl Müdürleri işinsanlarını arayıp baskı yapıyorlar. Bir İzmirli olarak bu onur kırıcı tutumu şiddetle reddediyorum. İYİ Parti iktidarında görevini bir baskı aracı olarak kötüye kullanan memurlar yargıda hesap verecekler. Söz!” ifadelerini kullandı.

"SİZ NASIL ATATÜRKÇÜSÜNÜZ'"

Çıray, “ Biz adaylara tarafsızız. Ancak devleti bu işe bulaştıranlar kadar gerçekleri bilmelerine rağmen sessiz kalan seçimle gelen yerel yöneticiler, makama yapışıp temiz adayların önünü kesenler, siz nasıl Atatürkçüsünüz'” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.