Dolar 32,3310
%-0.09
Euro 34,8365
%0.13
Altın 2.388,340
%-0.35
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir İl Yönetimi toplandı: O ismin ihracı istendi

CHP İzmir İl Yönetimi toplandı: O ismin ihracı istendi

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu il başkanlığı binasında toplandı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’e gelmesi gündemiyle toplanan İl Yönetimi 1 Mayıs İşçi Bayramı ve disiplin dosyaları konularını da ele aldı. CHP İzmir İl Yönetimi toplandı

  • Ege Postası
  • 03.04.2018 - 21:37

HALİT UMUTOĞULLARI / EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığında toplanan İl Yönetimi'nin 16 Nisan'da İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Tire Belediyesi'nin ortak hayata geçirdiği Tire Stadı'nın açılışını yapmak ve Balçova'da Köy Enstitülerinin 78. yıl nedeniyle düzenlenecek panelde konuşmak üzere kente gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun programı hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu bildirildi. İl yönetiminde ayrıca Karabağlar Gençlik Kolları üyesi Yusuf Göçken’in sosyal medyadan yaptığı hakaret içeren paylaşımından dolayı disipline verildiği öğrenildi. Toplantıda alınan karara göre Göçken’in partiden ihracının istendiği ve dosyasının disiplin kuruluna gönderildiği öğrenildi.

İŞÇİ BAYRAMI İÇİN KOMİTE KURULACAK

Öte yandan CHP İzmir İl Yönetim Kurulu toplantısında 1 Mayıs İşçi Bayamı için komite kurulup çalışmalar yapılacağı da öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.