Dolar 32,2536
%0.04
Euro 34,7803
%0.02
Altın 2.401,760
%-0.31
Bist-100 10.175,00
%-0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Nevşehirli işadamları Dünya Ticaret Köprüsü programına katılacak

Nevşehirli işadamları Dünya Ticaret Köprüsü programına katılacak

Nevşehir Genç Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (GESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Avşar, İstanbul’da 140 ülkeden işadamı ve sanayicilerin katılacağı Dünya Ticaret Köprüsü programına derneklerinin organizesi ile Nevşehirli firmaların...

  • Ege Postası
  • 17.06.2013 - 11:55
Nevşehir Genç Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (GESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Avşar, İstanbul’da 140 ülkeden işadamı ve sanayicilerin katılacağı Dünya Ticaret Köprüsü programına derneklerinin organizesi ile Nevşehirli firmaların da katılacağını söyledi.

    GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Avşar ve başkan yardımcıları Ali Ersan Erdoğan, Emrah Güner ile yönetim kurulu üyeleri, yeni seçilen Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş’ı makamında ziyaret etti.

    Borsa Başkanı İbrahim Salaş, seçim sonrası geldiği görevde kendisini ilk ziyarete gelen kurumun GESİAD olduğunu belirterek, bundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Salaş, GESİAD’ı yakından takip ettiğini, kent için çok önemli projelere imza attığını, bundan sonraki çalışmalarda Ticaret borsası ile ortak faaliyetler yapabileceklerini dile getirdi.

    GESİAD Başkanı İrfan Avşar da derneğin son ticari gezileri olan Nijer ve Tanzanya hakkında bilgiler aktardı. Avşar, bağlı bulundukları en üst kurum olan Türkiye İşadamları ve Sanayicileri Konfederasyonu (TUSKON) tarafından 19- 20 Haziran 2013 tarihinde 140 ülkenin katılımı ile yurt dışından bin firma, yurt içinden de bin 500 firmanın katılacağı Türkiye- Dünya Ticaret Köprüsü programı düzenleneceğini söyledi.

    Türkiye- Dünya Ticaret Köprüsü programına üyeleri ile birlikte katılacaklarını kaydeden Avşar, “Ticaret köprüleriyle yurtdışındaki işadamları ile Türk işadamları arasında ticaret ve yatırım ilişkileri kurulmasına katkıda bulunmayı hedefliyoruz. İşadamlarımızın yeni pazarlara, yatırım ve ticaret fırsatlarına kavuşmasını sağlamanın peşindeyiz. Özellikle ülkemizde çok tanınmayan, yatırım ve iş ilişkilerimizin olmadığı fakat zengin olanaklara sahip ülkelerin işadamlarını da ticaret köprüsü programlarına davet ediyoruz. İşadamı ve sanayicilerimize yeni fırsatlar oluşturmak ve küreselleşen dünyanın nimetlerinden en iyi şekilde istifade etmelerini sağlamak istiyoruz.” dedi.

    GESİAD’ın Nevşehir İş dünyasında çok önemli bir yere geldiğini söyleyen Başkan İrfan Avşar, “ Bunun neticesinde derneğimizin faaliyetlerini yeni binamıza taşıyarak devam ettirme kararı aldık. Çalışmalarımızı üyelerimizin ihtiyaçlarını tespit ederek yapmaktayız. 475 şirketi temsil eden 280 üyemiz bulunmaktadır. Nevşehir iş dünyasını dünya pazarlarına açarak firmaların büyük iş hacimlerine ulaşmasını temin için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.