Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Moroğlu'dan önseçim turu

Moroğlu'dan önseçim turu

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, önseçime katılmayı kendisinin istediğini belirterek "ön seçime katılıp delegemizin desteğini almadan milletvekillği yapamazdım" dedi.

  • Ege Postası
  • 05.03.2015 - 14:34
Ön seçim çalışmalarına başlayan Mustafa Moroğlu, ziyaretlerinin ilk gününde Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla ve CHP Bornova İlçe Başkanı Fatma Doğan'ı ziyaret etti. İlçe teşkilatlarına yönelik ziyaretlerinde meclis üyeleri ve delegelerle bir araya gelen Moroğlu şöyle konuştu: 

"Hedefimiz haziran ayında CHP yi iktidara getirmektir. Bunun için el elele vererek birlik içinde çok çalışmamız gerekiyor. Üyelerimizin ve halkımızın desteği ile çağdaş, demokratik, laik ve ekonomik yönden kalkınmış Türkiye'yi böyle inşaa edebiliriz. AKP nin zulum iktidarından kurtulmak istiyorsak, işçisiyle, memuruyla, emeklisiyle gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalıyız." 

AK Parti iktidarının halkın üzerindeki baskıyı arttırmak ve kendisine hizmet etmeyen herkesi baskı altında tutmak için İç Güvenlik Paketi'ni TBMM'den geçirme çalıştığını, muhalefetteki 3 partinin direndiğini belirten Moroğlu, "İç Güvenlik Paketi'ne karşı halk olarak sesimizi yükseltmemiz gerekiyor. Yoksa bu paket herkesin canını yakacak" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.