Dolar 32,5654
%0.16
Euro 34,8626
%0.57
Altın 2.429,520
%-0.14
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'in Başkanı Delican'dan genel merkez meaisi

AK Parti İzmir'in Başkanı Delican'dan genel merkez meaisi

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, günü birlik Ankara çıkarması yaptı. Delican, İzmir’de yapılan temayülün sonuçları ve süreçte aday adaylarıyla ilgili izlenecek yöntemle ilgili bilgi aldı.Delican’ın ayrıca ilçe kongreleri tamamlanan ancak il kongreleri yapılmayan kadın ve gençlik kollarıyla ilgili de genel merkezde görüşme yaptığı, isim konusunda fikrini söylediği öğrenildi. AK Parti İzmir'in Başkanı Delican'dan

  • Ege Postası
  • 04.03.2015 - 21:55
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Ankara’da Genel Merkez’de bir dizi görüşmeler gerçekleştirdi.
Delican günü birlik mesaisinde İzmir’de yapılan temayülün sonuçları ve süreçte aday adaylarıyla ilgili izlenecek yöntemle ilgili bilgi aldı.
Delican, “Temayül sonucu açıklanmayacak. Bu hafta sonu mülakatlar başlayacak. Tüm aday adaylarımız mülakata çağrılacak” dedi.

KAYA VE SÜREKLİ BİRİNCİ
Temayülde birinci bölgede sıralamanın  Atilla Kaya, Maksut Karaosman ve Ahmet Kurtuluş, ikinci bölgede ise Kerem Ali Sürekli, Uğur Türkan ve Rahmi Taştan şeklinde olduğu öğrenildi.

KOMİSYON BAŞKANI ATALAY
İzmir’deki aday adaylarıyla görüşecek komisyondaki isimler netleşti.  Komisyonun başkanlığına Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay'ın  getirildiği belirtildi. Komisyonda Atalay’ın yardımcılıklarını TBMM KİT Komisyonu Başkanı Hasan Fehmi Kınay ve Konya Milletvekili Mustafa Akiş yapacak.  Komisyonda başkan ve yardımcısına genel merkez kadın ile gençlik kolları MYK’sından birer isim de eşlik edecek.

GENÇLİK VE KADIN KOLLARI BAŞKANI BELLİ OLACAK
Delican’ın ilçe kongreleri tamamlanan ancak il kongreleri yapılmayan kadın ve gençlik kollarıyla ilgili de genel merkezde görüşme yaptığı, isim konusunda fikrini söylediği öğrenildi. Delican, “Kadın ve gençlik kolları il kongreleri bu ay sonuna kadar yapılacak. İsim konusu 1-2 gün içinde netleşir” dedi.Genel merkezin bildireceği isim, il kongresine tek aday olarak girecek.
 
KIRKPINAR YOK KIZILIRMAK BEKLEMEDE
İl Gençlik Kolu Başkanı Bilal Kırkpınar görevinden istifa etmiş ve milletvekili aday adayı olmuştu. İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak ise ismi milletvekilliği için geçmesine rağmen, partinin tavsiye kararı gereğince meclis üyesi olduğu için istifa etmemiş ve aday adayı olmamıştı.Gençlik kolları başkanlığı için 8 isim geçtiğimiz hafta Ankara’ya çağrılmıştı.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.