Dolar 32,3892
%0.09
Euro 34,7768
%-0.04
Altın 2.396,510
%-0.01
Bist-100 10.209,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes beyaza bürünüyor

Menderes beyaza bürünüyor

Menderes Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılan çalışmalar kapsamında gerekli görülen noktalarda boyama çalışması gerçekleştiriliyor.

  • Ege Postası
  • 07.10.2015 - 09:28
İZMİR - Menderes Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin genel görünümüne yönelik boyama çalışması başlatıldı. İlçenin gerekli görülen noktalarında duvarlar belediye ekipleri tarafından beyaza boyanıyor. Hem temizlik açısından hem de düzgün görünüm kazanılması açısından gerçekleştirilen çalışmalar hız kesmeden sürdürülüyor.


Genel görünüme önem veriyoruz
Çalışmalar hakkında bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ İlçe genelinde başlattığımız çalışmalar kapsamında gerekli gördüğümüz mahalle ve sokaklarımızda duvar boyama çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Amacımız kötü görüntünün oluştuğu noktaları düzenli hale getirmek. Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz kireç boyama yöntemiyle sokak sokak boyama çalışmalarını gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmalarla Menderesimiz daha düzenli bir hal alıyor” dedi.



Sürekli çalışma
Vatandaşların bu çalışmadan memnun olduklarını da ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Boyama çalışmalarımız için herhangi bir süre belirlemedik. Çalışmalarımız devamlı olacak. 46 mahallemizde bu çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımız uygulamadan oldukça memnun. İlçemizde kötü görünüme son vermek için her türlü çalışmayı gerçekleştirmeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.