Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BAYGEM'den bin 80 öğrenciye ders kitabı

BAYGEM'den bin 80 öğrenciye ders kitabı

Bayraklı Belediyesi’nin gözbebeği eğitim kurumu BAYGEM (Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi) ders başı yaptı. Ücretsiz olarak eğitim veren BAYGEM’de bin 80 öğrenciye yine ücretsiz olarak okula yardımcı kaynak ders kitabı dağıtıldı. Bayraklı Belediyesi'nden öğrencilere büyük hizmet

  • Ege Postası
  • 06.10.2015 - 10:34
İZMİR - BAYGEM okulların açılmasıyla birlikte çalışmalarına başladı. Yaz döneminde yapılan seviye belirleme sınavının ardından öğrenciler kabul edildi. Öğretmenler de öğrencileriyle buluşmanın mutluluğunu yaşadı. Öğrencilere yeni dönemde faydalanacakları kaynak ders kitaplarının dağıtımı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. 6,7 ve 8. sınıf öğrencilerine içinde Türkçe, Matematik, Fen, İngilizce ve Sosyal Bilgiler, 11 ve 12. sınıflar için Matematik, Geometri, Türkçe, Tarih, Coğrafya, Felsefe, Fizik, Kimya ve Biyoloji yardımcı ders kitapları teslim edildi. Kitaplar sayesinde öğrencilerin derslerini pekiştirmeleri ve sınavlarda karşılaşabilecekleri sorulara rahatlıkla cevap vermeleri hedefleniyor.



YETER Kİ OKUYUP BAŞARILI OLSUNLAR
“Öğrencilerimiz yardımcı kaynak ders kitaplarından bir eğitim-öğretim yılı boyunca faydalanacaklar” diyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Toplamda bin 80 öğrencimize kitap dağıtımında bulunduk. Onlardan tek isteğimiz ders çalışıp başarılı olmaları. BAYGEM’in son yıllardaki başarı oranı hepimizin göğsünü kabartıyor. Öğrenciler hayal ettikleri lise ve üniversiteleri kazanıyorlar. Bu başarıları bizi o kadar mutlu ediyor ki bunun gerçekten ifade etmek güç. Yeni bir dönem daha başladı. Belediye olarak çocuklarımızın, gençlerimizin yanındayız. Elimizden geldiğince onlara destek olmaya devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.