Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ufuk Sarıca'ya büyük onur!

Ufuk Sarıca'ya büyük onur!

Karşıyaka Belediyesi; Bostanlı’da Mor Park olarak bilinen ve taraftarlarca çok sevilen parkın ismini Ufuk Sarıca Parkı olarak değiştirdi. Törende konuşan Sarıca, bunun kendisi ve ailesi adına gurur verici olduğunu söyledi. Başkan Akpınar ise “Sarıca bunu sonuna kadar hak etti” dedi. Taraftarlar istedi o parkın adı

  • Ege Postası
  • 06.10.2015 - 09:51
İZMİR - Karşıyaka Belediyesi, Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı’na Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye Kupası’nın yanı sıra Lig Şampiyonluğunu da kazandıran Başantrenör Ufuk Sarıca’yı, adını Bostanlı’daki bir parka vererek onurlandırdı. Parktaki açılış törenine Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu, kulüp yöneticiler, taraftar temsilcileri, muhtarlar, meclis üyeleri, eski ve yeni yöneticiler ile çok sayıda Karşıyakalı katıldı. Sarıca’nın fotoğrafının ve özgeçmişinin yer aldığı tabela da törenle açıldı.



SARICA SONUNA KADAR HAK ETTİ
İsim verme töreninde konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Sarıca, Karşıyakamıza şampiyonluklar kazandırarak, bu parka isminin verilmesini sonuna kadar hak etti. Önemli başarılar elde ettik ve bunların sonunda da Boğaz Köprüsü’ne kulübümüzün bayrağını asma onuru yaşadık. Karşıyakalılık ruhunu taşıyan yeni sporcular yetiştirmek ve geleceğimizi güvence altına almak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ONUR DUYDUM
Ufuk Sarıca da "Sporda sadece son gün var, her şey unutulabiliyor ama taraftarımızın çok sevdiği Mor Park'ın isminin Ufuk Sarıca olması beni çok mutlu etti. Başta belediye başkanımız olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ailem ve kendi adıma, onur duydum” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.