Dolar 32,5487
%0.03
Euro 35,0081
%0.52
Altın 2.426,200
%0.12
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu bu kez Bakırçay'daydı: Can kulağıyla dinledi

Kocaoğlu bu kez Bakırçay'daydı: Can kulağıyla dinledi

Beydağ ve Kiraz ilçelerinden sonra, bu kez rotasını Bakırçay bölgesinin önemli ilçelerinden Aliağa’ya çevirdi. Aliağa’yı ziyaret eden Başkan Aziz Kocaoğlu, ilçede İzmir Büyükşehir Belediye tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi; vatandaşları dinleyip talep ve eksikleri tek tek not aldı. Saha turlarını sürdüren Kocaoğlu bu kez Bakırçay'daydı

  • Ege Postası
  • 07.10.2015 - 09:24
Beydağ ve Kiraz ilçelerinden sonra, bu kez rotasını Bakırçay bölgesinin önemli ilçelerinden Aliağa’ya çevirdi. Aliağa merkezinde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aziz Kocaoğlu, talepleri dinledi.
Parti ayrımı yapmadan her ilçeye eşit hizmet götürmek için çalıştıklarını belirten Başkan Kocaoğlu, “Göreve geldikten sonra çıkan yasalarla Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanı 11 kat arttı. Kimseden destek almadan her yere yetişmeye çalışıyoruz. Yasal hakkımız olarak aldığımız bütçeyle hem Büyükşehir Belediyesi’nin borçlarını ödedik hem de yatırım yaptık” diye konuştu.
 

Caddeydi, bulvar oldu
Başkan Aziz Kocaoğlu, Aliağa merkezdeki buluşmanın, ardından ilçenin önemli ulaşım arterlerinden olan ve ağır yük taşıyan kamyonlar nedeniyle yıpranan İnönü Caddesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan çalışmaları inceledi. 24 metre genişliğinde olan İnönü Caddesi, Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar sonucunda genişliği 30 metreye çıkarılarak bulvara dönüştürüldü. Yeniden asfaltlanan yola yağmur kanalı da yapılarak sürücüler için daha güvenilir halde getirildi.
Başkan Aziz Kocaoğlu, daha sonra merkeze uzak noktalardaki mahalleri ziyaret etti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, geçtiğimiz aylarda yaptığı ziyaretlerde bölge halkı tarafından talep edilen ve 4.5 kilometresi tamamlanan 8.5 kilometrelik Güzelhisar yolundaki çalışmalar hakkında da bürokratlarından bilgi aldı. Başkan Kocaoğlu, Uzunhasanlar ile Karakuzu mahallelerini birbirine bağlayan yolda yapımı tamamlan sathi kaplama çalışmaları da denetledi.
Gittiği mahallerde vatandaşları dinleyip talep ve eksikleri tek tek not alan Başkan Aziz Kocaoğlu, yine bölge halkı tarafından gelen istek üzerine Karakuzu’da yapımı tamamlanan ve vatandaşların düğün ve hayır işleri gibi sosyal etkinliklerde kullandığı yarı açık tesis uygulamasını da yerinde gördü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.