Dolar 32,5036
%0.05
Euro 34,9099
%-0.18
Altın 2.441,300
%0.21
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li Kılıç'tan gençlere açık forum

MHP'li Kılıç'tan gençlere açık forum

MHP İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, yoğun programlarının arasında gençlere özel zaman ayırıyor, beklentilerini dinliyor.

  • Ege Postası
  • 27.04.2015 - 10:14
Sosyal medyadan gençlerin davet ve görüşme taleplerini geri çevirmeyen Kılıç, Fikr-i Free Gençlik Organizasyonu’nun sosyal medya üzerinden davet ettiği etkinliğe katıldı.
Üniversitede okuyan gençlerin çocukları sevindirmek için yaptığı etkinlikten dolayı onları kutlayan Senem Kılıç, gençlerin neler istediklerini ve neler beklediklerini sordu.

‘İsteklerinizi savunacak kişilere oy verin’
Açık alanda mini bir foruma dönüşen toplantıda, “Gelecek kaygısı taşımamak istiyoruz, parasız eğitim istiyoruz, sosyal medyada, meydanlarda, sokaklarda fikrimizi özgür bir şekilde dile getirmek istiyoruz” diyen gençlere seslenen Kılıç, “Bu dönem sizin için bunları savunacak kişileri bulun ve sandığa gidip oy kullanın. Milletimizin de, demokrasimizin savunucusu sizlersiniz, bizler birer aracıyız. Sizin istekleriniz toplumun, işsizlik, yoksulluk, eğitim ve sağlık sıkıntısı gibi en temel sorunlarının çıkış noktasıdır. Bu yüzden sizin görüşlerinizi önemsiyor, MHP iktidarında gençlerimize gelecek kaygısı yaşatmayan bir ülke hazırlayacağımıza söz veriyoruz” diye konuştu.

Parkta alkışlarla yanlarına çağırdılar
MHP İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, başka bir programı sırasında ise Karabağlar Uğur Mumcu Parkı’nda vakit geçiren gençlerin alkışlarla çağırması üzerine koşarak yanlarına gitti. Buradaki gençlerle de uzun uzun sohbet eden Kılıç, “Gençlerin istihdamı için sizlere yardımı borç bildik, bugüne kadar sivil toplum kuruluşlarında da gençlerin madde bağımlılığından, terörden uzak durmanız için, iş sahibi olmanız için hep mücadele ettim. Bu süreçte de her zaman yanınızdayım” ifadesini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.