Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli: 'Sayılı ülke olmaya devam edeceğiz'

Sürekli: "Sayılı ülke olmaya devam edeceğiz"

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, Ege Bölgesi’nin zengin bir tarihi geçmişe ve mükemmel bir coğrafi konuma sahip olduğunu söyleyerek “Bu dönemde de turizm sektöründe istihdamın arttırılması ve alanında öncü olması için gerekenleri yapacağız” dedi. "Sayılı ülke olmaya devam edeceğiz"

  • Ege Postası
  • 26.04.2015 - 12:04
İZMİR - Kerem Ali Sürekli, AK Parti Foça İlçe Teşkilatı’nda partililerle bölge hakkında gerçekleştirdiği istişarenin ardından, kurum ve kuruluşları ziyaret etti. Ege Bölgesi’nin önemli turizm yerlerinden biri olan Foça için değerlendirme yapan Sürekli,  turizmin önemine değindi. Sürekli “AK Parti olarak önümüzdeki dönemde de turizm sektörünün sürdürülebilir olması için projelerimizle geleceğiz. Foça’daki potansiyeli göz ardı etmeden en iyisini bölgeye, İzmir’e ve ülkemize kazandıracağız” şeklinde konuştu.



İSTİHDAMI ARTTIRACAĞIZ
Ziyaretlerinde notlarını alan Kerem Ali Sürekli, istihdam konusuna da değindi. Turizmin geliştirilmesiyle birlikte iş istihdamını arttırmayı hedeflediklerini söyledi.
Sürekli “Turizm eğitimi, sektörün ihtiyaçlarına hizmet verecek yapıya kavuşturacak; sektörde iş istihdamını arttıracağız. Bizler gerekli tedbirleri alıyor, profesyonel bir ekiple çalışıyoruz. Bunun sonrasında da ele ele verip gücümüzü arttıracağız.” dedi.


 
SAYILI  ÜLKELER ARASINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Turizmin önemi kadar tarihi değerlere de vurgu yapan Kerem Ali Sürekli  “ Doğal ve tarihi değerlerin yanı sıra çok zengin bir tarihi mirasımız ve eşsiz bir coğrafi konumumuz bulunmaktadır. 12 yıllık birinci atılım dönemimizde ülkemizin bu potansiyelini çok iyi bir biçimde kullanılmasına yönelik politikalar uygulamıştık. İkinci atılım dönemimizde de aynı politikaları uygulayarak turizmde dünyanın sayılı ülkeleri arasında olmaya devam edeceğiz. Partimizin gücüne güç katarak yolumuzda, davamızda ilerleyeceğiz” dedi. Ziyaretlerine devam Sürekli, esnaf ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.