Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'nun İzmir ajandası!

Kılıçdaroğlu'nun İzmir ajandası!

İzmir’den milletvekili adayı olduktan sonra henüz kente gelmeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, danışmanı Veli Özdemir’i İzmir’e yolladı. 3 gün İzmir’de kalan Özdemir, il başkanı, ilçe başkanları ve adaylarla farklı zamanlarda görüşme gerçekleştirdi. İzmir mesaisiyle ilgili Ege Postası’na özel açıklamada bulunan Özdemir, Kılıçdaroğlu’nun İzmir’e geliş tarihleriyle ilgili bilgiler verdi. Kente gelen danışmanı Ege Postası’na anlattı

  • Ege Postası
  • 27.04.2015 - 09:07
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - İzmir’de 2. Bölge’de önseçim sandığından birinci çıkarak milletvekili adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, aday olduktan sonra henüz kente gelemedi ama İzmir’de önseçimi koordine eden danışmanı Veli Özdemir’i İzmir’e yolladı. Perşembe gecesi İzmir’e gelen Özdemir, kentte 3 gün kaldı. Özdemir, 3 gün boyunca İl Başkanı Bedri Serter dışında ilçe başkanları, milletvekilleri, milletvekilleri adayları ve kentteki bazı  kanaat önderleriyle farklı zamanlarda bir araya geldi. Özdemir’in görüştüğü Serter ve 2. Bölge’deki bazı ilçe başkanlarından çalışmalar ve son durum hakkında bilgi aldığı öğrenildi. Özdemir, hazırlayacağı İzmir raporunu Kılıçdaroğlu’na sunacak.

MİTİNG 29 MAYIS’TA
6 Haziran’da Ankara mitingine kadar yoğun bir alan programı olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir ajandası da belli oldu. Kılıçdaroğlu’nun İzmir mitingi 29 Mayıs’ta…Kılıçdaroğlu seçime iki kala 5 Haziran’da İzmir’e gelerek ilçeleri dolaşacak.

BU HAFTADAN İTİBAREN BAMBAŞKA OLACAK
İzmir mesaisiyle ilgili Ege Postası’na özel açıklamada bulunan Özdemir, “İl başkanımızla, ilçe başkanlarımızla, adaylarımızla milletvekillerimizle ve sokaktaki vatandaşla görüştüm. Yararlı bir ziyaret oldu. İzmir’de  sokakta seçmeni heyecanlı gördüm. Adaylarımız ve örgütümüzde heyecanlı. Hazırlıklarda bir sıkıntı görmedim. Önümüzdeki hafta itibariyle ciddi bir şekilde organizasyonlarla örgütümüz, başkanlarımız yüklenecek. Yoğun bir alan mesaisi yaşanacak” dedi.

SÜRPRİZ YAPABİLİR
 Kılıçdaroğlu’nun İzmir mesaisine yönelik bilgiler veren Özdemir, “ Genel Başkanımızın programı yoğun.  Mitingler devam ediyor. Resmi programında 29 Mayıs'ta İzmir mitingi var. 5 Haziran’da da İzmir'e ilçe ziyaretleri yapmaya gelecek. İzmir’e gelmek için bu ara bir sürpriz yapabilir. Bu konuda bir çalışmamız olacak” dedi.

AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun İzmir mitingi ise 24 Mayıs’ta olacak. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 9 Mayıs'ta İzmir'de olacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.