Dolar 32,4062
%-0.05
Euro 34,7080
%-0.27
Altın 2.433,500
%-0.06
Bist-100 10.083,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Purçu: 'Atatürk bizim hemşerimiz'

Purçu: "Atatürk bizim hemşerimiz"

Seçim çalışmaları kapsamında ilçe örgütlerini ziyaret eden CHP İzmir 1.Bölge 5.Sıra Milletvekili Adayı Özcan Purçu, Menderes’te partililerle bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 27.04.2015 - 09:52
Türkiye’nin ilk Roman Milletvekili olmaya hazırlanan Purçu, CHP iktidarında tüm yurttaşların eşit haklara sahip oldukları bir ülkeyi inşa edeceklerinin sözünü verdi.
Atatürk Bizim Hemşerimiz
Romanları, ulusun bir parçası olarak görmeyi reddedenlerle her zaman mücadele edeceğini dile getiren Özcan Purçu, “Biz büyüklerimizden hep ‘Atatürk bizim hemşerimiz, bizler Atatürkçüyüz’ sözlerini işitirdik. Bugüne kadar Roman oylarını almak için bizleri parçaladılar. Cumhuriyet’ten, Atatürk’ten, CHP’den ayırmaya çalıştılar. Artık bunlara izin vermeyeceğiz. Parti olarak bu ayıba bir son vereceğiz” dedi.

Herkese Umut Olacağız
CHP çatısı altında Romanların örgütlenmeye başladıklarını ifade eden Özcan Purçu, birlik ve beraberlik olduğu sürece kimsenin oy kapma tuzağına düşmeyeceğini ifade etti. Purçu, “Tüm gücümüz ve enerjimizle, halkımız için dile getirdiğimiz işlerle, parti olarak tüm Türkiye’ye umut olduk” sözleriyle artık bazı şeylerin değişme zamanının geldiğini vurguladı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.