Dolar 32,5328
%0.14
Euro 34,9110
%-0.17
Altın 2.438,750
%0.1
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP’de kongre takvimi Kasım’da işleyecek

MHP’de kongre takvimi Kasım’da işleyecek

MHP’de Kasım ayıyla birlikte kongre takvimi işlemeye başlayacak. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Kasım’da kongre sürecinin başlayacağını, 1 yıllık zaman zarfında genel merkezin ileteceği tarihlerde ilçe kongreleri ve il kongresinin yapılacağını söyledi. Karataş, ilçe başkanı koltuğu boş olan Narlıdere, Kınık, Bornova, Gaziemir ve Bayraklı ilçelerine yönelik çalışma yapacaklarını ifade etti. Atanacak isimler teşkilatı kongreye götürecek.

  • Ege Postası
  • 22.09.2014 - 13:09
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Milliyetçi Hareket Partisi’nde Kasım  itibariyle teşkilatlarda kongre süreci start alacak. Genel merkez, genel seçim süreciyle de çakışan takvim için illerde hangi tarihlerde kongre yapılacağını önümüzdeki süreçte açıklayacak. MHP Teşkilatları  ilçe kongrelerini gerçekleştirecek ve ardından il kongrelerini  yapacak. Genel Merkez, üye kayıt listelerini, hazirun cetvellerini hazırlayan teşkilatlar için kasım ayıyla birlikte kongre takvimini işletmeye başlayacak.


GENEL MERKEZ BİLDİRECEK
İl yönetiminde revizyona giden ve 74 kişilik yeni yönetimini geçtiğimiz günlerde kamuoyuyla paylaşan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “ 4 Kasım itibariyle  MHP’de kongre süreci başlayacak. 4 Kasım 2015’te bu süreç bitecek. Bu bir yıllık zaman zarfında illerin, ilçelerin hangi tarihlerde kongre yapacağı  genel merkez tarafından bildirilecek” dedi.

5 İLÇE YENİ BAŞKANI BEKLİYOR
Karataş, önümüzdeki günlerde ilçe başkanı koltuğu boş olan ilçelere yönelik çalışma yapacaklarını  ifade etti. Karataş, “ ilçe başkanı olamayan Narlıdere, Kınık, Bayraklı, Gaziemir ve Bornova ilçe teşkilatlarına yönelik çalışma yapacağız. Yapacağımız istişare sonucunda genel merkezimize rapor edeceğiz. İlçe başkanlığı görevini yapacak arkadaş tespit edilir bir de yönetim tespit edilir.Yönetimde yer alacaklar mevcut yönetimden de olabilir, takviye de olabilir. Genel Merkez son kararı verir. Süreçte ilçe başkan ve yönetimi boşalan ilçeler olursa oralara da hemen çalışma yaparız” dedi.

HAZIR OLUN TALİMATI
Geçtiğimiz günlerde il başkanları toplantısı için Ankara’ya giden Karataş, “Bir taraftan kongre çalışmaları bir taraftan da genel seçim çalışmaları sürecek. Genel Başkanımız teşkilatların seçime kendilerini hazırlamasını istedi. Mahalle ve sandık sorumlularının bir an önce oluşturulmasını istedi” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.