Dolar 32,4400
%-0.14
Euro 34,7496
%-0.64
Altın 2.439,490
%0.13
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir harekete geçti; Olası erken seçim alarmı verildi

MHP İzmir harekete geçti; Olası erken seçim alarmı verildi

MHP Lideri Bahçeli erken seçim için sahaya inmişken İzmir'de de seçim çalışmaları hızlandı. Sandık çalışmaların konusunda düğmeye basan MHP İzmir İl Teşkilatı, olası erken seçim için ilçe teşkilatlarını ziyaret edecek. Detaylı bir çalışma başlatacaklarını belirten MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, "Önümüzde muhtemel bir erken seçim yapılması düşüncesiyle teşkilatlarımızın seçime hazır halde olduğunu biliyoruz ama yerinde görerek yerinde ziyaret ederek tekrar gözden geçirmeyi düşündük" dedi. MHP İzmir harekete geçti

  • Ege Postası
  • 28.07.2015 - 11:22
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - MHP İzmir İl Teşkilatı olası erken seçim için start verdi. Seçim sonrası gelişmelerle ilgili değerlendirme yapmak, ilçe teşkilatlarının genel durumunu değerlendirmek için kolları sıvadı. 
KADIN KOLLARINA AĞIRLIK VERİLDİ 
Teşkilat ziyaretleri sırasında ilçelerde bulunan kadın kollarının güçlendirilmesi, kadın kolları bulunmayan ilçe teşkilatlarında bir an önce kurulması ve ilçe yöneticileri ile istişarede bulunmak amacıyla Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Seyit Şanlı, Bölge Başkanları ve teşkilat ilçe ziyaretlerinde bulunacak. MHP Selçuk İlçe Teşkilat’yla başlayacak olan ziyaret programı, 17 Ağustos tarihinde Bornova ilçesiyle tamamlanması bekleniyor. 
KARATAŞ: TEŞKİLATLARIMIZ SEÇİME HAZIR AMA... 
Yapılacak ziyaretlerle ilgili olarak Ege Postası'na konuşan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş şunları söyledi: “Seçimlerden bu zamana ilçe teşkilatlarımızla önümüzdeki süreçte yapacağımız çalışmalarla ilgili herhangi bir çalışma yapmadık. Ramazan ayı dolayısıyla iftar yemekleri dışında ilçe ziyareti olmadı. Önümüzde muhtemel bir erken seçim yapılması düşüncesiyle teşkilatlarımızın seçime hazır halde olduğunu biliyoruz ama yerinde görerek yerinde ziyaret ederek tekrar gözden geçirmeyi düşündük bu sebepten dolayı, gerekli çalışmalar yapılacak" diye konuştu.
"GÖRÜŞLERİ PAYLAŞACAĞIZ"
Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Bölge Başkanlarının ilçeleri program kapsamında tek tek ziyaret edeceklerinin altını çizen Başkan Karataş, "Şu aşamada teşkilat başkanımızla birlikte ARGE başkanımız gidecekler. Ondan sonra gerekli bilgileri alarak bana aktaracaklar. Önümüzdeki ziyaretler bittikten sonra ilçelerde istişare toplantıları düzenleyerek, toplantılara katılacağım. MHP'nin önümüzdeki süreçte yapacağı çalışmaları ve genel başkanımızın düşünceleri ve olası bir erken seçimde ne yapılması gerektiğini görüşleri paylaşacağız" ifadelerini kullandı.  



 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.