Dolar 32,6138
%0.43
Euro 34,7293
%-0.01
Altın 2.511,810
%1.1
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir Milletvekili Sürekli:O günlere geri döndüm!

AK Parti İzmir Milletvekili Sürekli:O günlere geri döndüm!

AK Parti Karşıyaka ilçe binası önünde Cumartesi akşamı patlayan ses bombası panik yaratmıştı. Aynı bina, genel seçimlerde AK Parti İzmir Milletvekili seçilen Kerem Ali Sürekli'nin ilçe başkanlığı yaptığı dönemde, Gezi Parkı protestoları sırasında yakılmıştı. Olayı duyar duymaz soluğu parti binasında alan Sürekli, patlama sonrasında hissettiklerini anlattı. Sürekli, "Patlama olduğunu duyunca çok üzüldüm. 2 sene önce daha kötüsünü yaşamıştık. Bu saldırıyla o günlere geri döndük" dedi. AK Parti İzmir Milletvekili Sürekli:

  • Ege Postası
  • 28.07.2015 - 09:39
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - Suruç’ta 32 kişinin öldüğü patlama sonrası ülke çapından yaşanan gerginlik İzmir'e de sıçradı. Girne Caddesi'ndeki AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı'nın bulunduğu binanın önünde patlayan ses bombasının ardından, aynı binanın Gezi Parkı  protestoları sırasında yakılması yeniden gündeme geldi. 

"İzmir'de AK Parti'ye bombayı koyan çarşaflı kadın aranıyor!"HABER İÇİN TIKLAYINIZ

ÇOK ÜZÜLDÜM...
Genel seçimler sonucunda İzmir'den milletvekili çıkan Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka'da ilçe başkanı olduğu dönemde Gezi Parkı protestoları sırasında binanın ateşe verilmesinden 2 sene sonra tekrar saldırıyla gündeme gelmesiyle ilgili Ege Postası'na konuştu. Sürekli, patlama haberini aldığında çok üzüldüğünü ve 2 yıl önce yaşanan olaylara yeniden döndüğünü belirterek, "Karşıyaka ilçe binasında patlama olduğunu duyunca çok üzüldüm ve hemen ilçe binasına gittik. 2 sene önce Gezi Parkı protestoları sırasında kötü bir olay yaşamıştık hatta o daha da kötüydü. Bu saldırı sonrasında o günlere geri döndük. Bu binamıza yapılan ikinci saldırı ancak Türkiye'de çok daha büyük olaylar var" dedi. 
OPERASYONLAR SÜRÜYOR 
Türkiye'de yaşanan çok daha büyük olay olduğuna dikkat çeken Sürekli, terörün her türlüsünü lanetlediklerini ifade ederek, "Güvenlik güçleri bu konuda yoğun ve başarılı bir çalışma yürütüyor. Başarılı çalışmalarından dolayı güvenlik güçlerini kutluyorum. 3 tane terör örgütüne operasyonlar sürüyor. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Ülkemizin huzurunu bozmaya çalışanlara izin vermeyeceğiz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum" diye konuştu. 
NE OLMUŞTU' 
AK Parti Karşıyaka İlçe Binası iki yaz önce İzmir'deki gezi eylemleri sırasında da saldırıya uğramış, kimliği belirsiz kişiler ilçe binasını ateşe vermişti. Alevler kısa sürede söndürülürken ölen ya da yaralanan olmamış bina bugünkü patlama olayında olduğu gibi yine zarar görmüştü. O dönemde ilçe başkanı olan Sürekli, milletvekili adayı olacağı için görevi tek aday Abdullah Mertoğlu'na devretmişti. Sürekli o günlerde yaptığı konuşmada “Karşıyaka’da dolu dolu üç yıl geçirdik. Gezi olaylarında gazi Karşıyaka’nın kahraman mensupları olduk. İnancımız kırılmadı, daha da motive olduk" ifadelerini kullanmıştı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.