Dolar 32,3838
%-0.3
Euro 34,7341
%-0.21
Altın 2.403,810
%-0.78
Bist-100 10.184,00
%1.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili vekil Sürekli, İŞKUR gibi!

AK Partili vekil Sürekli, İŞKUR gibi!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, haftanın iki günü ikişer saat, İzmirli seçmenin sorunlarını dinliyor. Sürekli, iş isteyen vatandaşlara özel sektörde iş bulmaya çalışıyor.

  • Ege Postası
  • 27.07.2015 - 11:11
İzmir'de partinin kurucuları arasında yer alan Kerem Ali Sürekli, 13 yıldır teşkilatlarında görev aldığı AK Parti'den milletvekili seçildi, hizmete devam ediyor. Haftanın iki günü partisinin İzmir İl Başkanlığı'nda ikişer saat vatandaşla birebir görüşerek sorunlarını dinleyen Sürekli, kendisinden en çok iş istendiğini söyledi. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) gibi çalışan Sürekli, özel sektörde tanıdığı üst düzey yönetici ya da fabrika sahiplerini arayarak, kişinin eğitimine uygun iş buluyor. Sürekli, "Haftanın iki günü ikişer saat seçmenimi dinliyorum. Meclis açıldığında sadece cumartesileri tüm gün randevu vereceğim. Beni tebrik etmek için de geliyorlar, iş isteyende oluyor, bürokrasideki işleri için kolaylık isteyen de. Sonuçta vatandaşa hizmet için seçildik. İşçi arayanlarla iş bulamayanlar arasında köprü gibiyim. Onları buluşturuyorum. Bu konuda özel sektörden destek görüyoruz. Kişiye eğitimine uygun pozisyonlarda iş buluyorum" dedi. 

PARTİDE NÖBET BAŞLIYOR

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Sürekli'nin çalışma yöntemini diğer milletvekillerinin de uygulaması için 'partide nöbetçi vekillik' uygulamasına geçecek. Ağustos ayında başlayacak uygulama ile İzmir milletvekilleri, haftada bir gün sabahtan aşkama kadar partide vatandaşla görüşecek, sorunları ve taleplerini dinleyecek. (Elif DEMİRCİ/DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.