Dolar 32,2590
%-0.24
Euro 34,7667
%-0.13
Altın 2.413,820
%0.85
Bist-100 10.267,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir’de 7 saatlik o toplantının perde arkası!

AK Parti İzmir’de 7 saatlik o toplantının perde arkası!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti Kiraz teşkilatında bir süredir yaşandığı öne sürülen gerginliği dün gerçekleştirdiği koordinasyon toplantısında masaya yatırdı. 7 saat süren toplantıda Başkan Delican önce Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül'le yarım saat süreyle özel görüştü. Daha sonra AK Parti ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte toplantı yaptı. Toplantıda İlçe Başkanı Avşar ve AK Parti Kiraz Gençlik Kolları Başkanı Aktaş arasında parti içinde bir süredir yaşandığı iddia edilen uyumsuzluk masaya yatırıldı. AK Parti İzmir’de 7 saatlik o toplantının

  • Ege Postası
  • 24.07.2015 - 16:54
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - Genel Seçimlerin ardından koalisyon görüşmeleri devam ederken, AK Parti İzmir İl Teşkilatı ilçelerle olası erken seçim ihtimaline karşı koordinasyon toplantılarının ilkine Kiraz AK Parti teşkilatından başladı.  Başkan Delican, MHP'den AK Parti'ye transfer olan Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül, AK Parti Kiraz İlçe Başkanı Mehmet Emin Avşar, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleriyle bir araya gelerek saatler süren bir toplantı gerçekleştirdi. 
ÖNCE BELEDİYE BAŞKANI ŞENGÜL'LE GÖRÜŞTÜ 
Toplantı öncesinde Şengül, ilçe başkanı Avşar ve meclis üyeleri Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Tosun'la görüştü. Ardından Başkan Delican toplantının startını verdi. Başkan Delican ilk olarak Belediye Başkanı Şengül'le özel bir görüşme gerçekleştirdi.
TOPLANTI 7 SAAT SÜRDÜ 
Öğle saatlerinde başlayan toplantı yaklaşık 7 saat sürdü. Toplantıda erken seçim hazırlık çalışmalarının yanı sıra, AK Parti Kiraz teşkilatında bir süredir yaşandığı öne sürülen gerginliğin de gündem maddesi olduğu öğrenildi. AK Parti Kiraz Gençlik Kolları İlçe Başkanı Erman Aktaş ile AK Parti Kiraz İlçe Başkanı Avşar arasında yaşanan parti içi  gerginliği ele alan Başkan Delican, tarafları dinledi. 
DELİCAN'DAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI 
Toplantıda AK Parti Kiraz İlçe Başkanı Avşar ve AK Parti Kiraz Gençlik Kolları Başkanı Aktaş arasında parti içinde bir süredir yaşandığı iddia edilen uyumsuzluk konuşuldu. AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Nureddin Taşçı'nın da yer aldığı toplantıda ilçe başkanı ve gençlik kolları başkanı arasında yaşandığı öne sürülen gerginliğe, Başkan Delican el attı. Konunun çözüme ulaşması için tarafları tek tek dinleyen Başkan Delican'ın, AK Parti Kiraz'da birlik ve beraberlik mesajı verdiği ve uzun süren görüşmenin sonunda konuyu çözüme kavuşturduğu öğrenildi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.