Dolar 32,2646
%-0.23
Euro 34,8169
%0.02
Altın 2.412,010
%0.77
Bist-100 10.279,00
%0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ'dan stat raporu

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ'dan stat raporu

Ak Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Av. Hamza Dağ'ın statlarla ilgili bilgi verdi. Geçtiğimiz günlerde yıkımına başlanan tarihi Alsancak Stadı’nda spor müsabakalarının yeniden yapılabilmesi için çalışmalar yürütüldüğünü söyleyen AK Partili Dağ, stadın zemin ve çim bakımının itina ile korunduğunu dile getirdi. AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ'dan

  • Ege Postası
  • 24.07.2015 - 14:11
İZMİR - Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün raporları doğrultusunda stat ve çevresinde kullanımda olan binaların boşaltıldığını vurgulayan Dağ, hükümet olarak sporsever İzmirlileri stadyumsuz bırakmamak adına var gücüyle emek sarf ettiklerinin altını çizdi.

Atatürk Spor Kompleksi bünyesinde bulunan Atatürk Stadı hakkında da bilgi veren Dağ, e-bilet uygulaması, bariyer sistemi, çatı güçlendirilmesi, 1-2 no’lu yan sahalara 2 seyirci tribünü ile soyunma odaları binası yapım işlerinin 12 Şubat 2015 tarihinde ihalesinin yapıldığını ve imar işlemlerinin devam ettiğini belirtti. İzmir Milletvekili Av. Hamza Dağ, doğal çim zemininin değiştirilmesi ve 2 skorboard sisteminin monte edilmesi işinin ise Temmuz ayı itibariyle ihalesini sonuçlandığını, yapım işlemlerinin de başlandığının altını çizdi.

Dağ, Buca Stadı ile ilgili olarak da, “Yaklaşık maliyetler çıkartılmış olup Buca Belediye Başkanlığı’ndan bakım, onarım, tadilat işleri için geçici ruhsat talebinde bulunduk, cevap bekliyoruz. Bu süreçte stadının Altay Spor Kulubü’ne tahsis edilmesi ile ilgili çalışmalar başlattık.” diye konuştu.

Karşıyaka ve Göztepe stadı ile ilgili de bilgi veren Dağ, Karşıyaka stadının yıkımının başladığını, projeye uygun olarak en kısa sürede yapımının tamamlanması için çalışacaklarını belirtti. Aynı zamanda butik stat olma özelliğini de taşıyacak olan bu stadın Karşıyaka Spor Kulübüne de maddi anlamda katkı sağlayacak olduğunu ifade etti. Göztepe stadının kapasite artışı noktasında ki talebe de değinen Dağ, kapasite artışı ile ilgili ciddi bir mesafe kat edildiğini Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin destek vermesi ile çok daha hızlı bu problemlerin çözülebileceğinin altının çizdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.