Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Lefkoşa’dan Karabağlar’a işbirliği önerisi

Lefkoşa’dan Karabağlar’a işbirliği önerisi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Lefkoşa ile Karabağlar arasında ticari, ekonomik ve kültürel ilişkilerin geliştirilmesi yönünde karar alındı.

  • Ege Postası
  • 04.05.2015 - 11:40
KKTC İzmir Konsolosu Uğur Umar’ın da katıldığı ve samimi bir havada geçen görüşmede, Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı Karabağlar ile sosyal ve kültürel anlamda işbirliği içerisinde farklı projelere imza atmak istediklerini dile getirdi. Başkan Harmancı ayrıca, Karabağlar mobilyasını KKTC’de de tanıtmak istediklerini belirterek işbirliği çağrısında bulundu. Umar, “ Karabağlar'da mobilya sektörü çok ileri durumda. Bunu KKTC'de tanıtmak hem sizin hem bizim için önemli olabilir. Aynı zamanda sizi Ekim ayında düzenlenecek olan ve  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Tiyatro Festivali’nde ağırlamaktan mutluluk duyacağız.” açıklamasında bulundu.

Selvitopu’ndan Kavacık'a davet

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve  her türlü ticari, ekonomik ve kültürel ilişkilerde ortak hareket etmekten de mutluluk duyacaklarını etti. Başkan Harmancı'yı Ekim ayında düzenlenecek olan Kavacık Üzüm Festivali’ne de davet eden Selvitopu, Başkan Harmancı'ya Atatürk kabartmalı tabak hediye etti.
Başkan Harmancı da KKTC’de ipek kozasının meşhur olduğunu belirterek Muhittin Selvitopu’na  ipek kozasından yapılmış hediyelik eşya takdim etti.
 
 

 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.