Dolar 32,4263
%-0.03
Euro 34,8204
%0.23
Altın 2.440,700
%0.08
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da dans rüzgarı

Bornova’da dans rüzgarı

Dünya’nın en iyi dansçıları Bornova’da hayranları karşısına çıktı. Bornova Belediyesi - Ege Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen “Uluslararası Gençlik ve Dans Festivali” yoğun ilgi gördü. Beş kategoride 350 dansçının yarıştığı festival unutulmayacak anlara sahne oldu

  • Ege Postası
  • 04.05.2015 - 10:53
Bornova Belediyesi, Dünya’nın en ünlü dansçılarını İzmirli hayranları ile buluşturdu. Ege Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen “Uluslararası Gençlik ve Dans Festivali” Bornova Belediyesi Ayfer Feray Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştirildi. Festivale Dünya’nın dört bir yanından 350 dansçı katılırken, festivale ev sahipiği yapan Büyük Park en hareketli günlerinden birini yaşadı.



Dansçıların performansı göz kamaştırdı

Özellikle Festival kapsamındaki 'Hip Hop For Life' yarışması büyük ilgi gördü. 60 dansçının beş kategoride finale kaldığı yarışma nefesleri kesti. Alanında dünyanın en önemli isimleri olan dansçılar performansları ile göz kamaştırdı. Onlara hayranları ve tiyatroyu dolduran yüzlerce dans tutkunu eşlik etti. Daha çok Hip Hop Dans meraklılarının ilgi gösterdiği festival renkli anlara sahne oldu. Nefes kesen yarışmada Hip hop Kategorisi’nde Kazakistan’dan Nazyma, Popping Kategorisi’nde – Fransa’dan Niako, Feel The Drum Kategorisi’nde Almanya’dan Timmothy, Bireysel Breakdans Ankara’dan Jester, Breakdans Grup Kategorisi’nde ise İsrail’den Unstopables birinci oldu.


Ege Üniversitesi Hiphop, Halk ve Latin Dansları Topluluğu, Moonstar Dans Takımı, İzmir Flash Mob Grubu, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Hip Hop Topluluğu ve Karşıyaka Anadolu Lisesi Dans Grupları da festivale ayrı bir renk kattı.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.