Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayındır da böyle coşku görülmedi

Bayındır da böyle coşku görülmedi

Bayındır 18. Uluslararası Çiçek Festivalinin 2 Mayıs 4. gecesi festival tarihinin en unutulmaz gecesini yaşadı. Hakan Doğanay’ın eğlenceli sunumu ile başlayan konser gecesinin devamında pop müziğin dev ismi Bengü sahne aldı.

  • Ege Postası
  • 04.05.2015 - 09:27
Hakan Doğanay’ın çılgın şovu ile coşan Bayındırlılar Yakın zamanda kaybettiğimiz Değerli sanatçı Kayahan’ı da ışıklar içinde anmayı ihmal etmedi. Hakan Doğanay havai fişekler eşliğinde sahneyi Bengü ye bıraktı.
 
Bengü’nün sahneye çıkması ile başlayan coşku gece sonuna kadar aralıksız devam etti. Bengü sevgisi konser alanına sığmadı. Aşırı kalabalıktan dolayı konser alanına giremeyen insanlar coşkuya tel örgülerden eşlik ettiler.
 
Bengü’nün repertuarında unutulmaz eserlere de yer vermesi geceyi renklendirdi. Bayındırlılara unutulmaz bir gece yaşatan Bengü’ye Bayındır belediye başkanı Dr. Ufuk Sesli unutulmaz gecenin anısına plaket ve Bayındır’ın eşsiz kokulu çiçeklerinden takdim etti. Ayrıca Başkan Sesli “ Bu Festival Bizim Hep Beraber İlçemize Ve Festivalimize Sahip Çıkacağız, İlçemizi En Aydınlık Yarınlara Birlikte Taşıyacağız. ”sözleri ile programın finalini yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.