Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kürüm’e Balkan Kulübü rozeti

Kürüm’e Balkan Kulübü rozeti

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, geçtiğimiz Mayıs ayında kuruluşunu tamamlayan Balkan Kulübü’nün üyelerini kabul etti. Kulüp yöneticileri, Kürüm’ü üye yaptı, rozet taktı.

  • Ege Postası
  • 10.09.2013 - 11:33
İZMİR- İzmir’de yaşayan Balkan göçmenlerinin bir araya gelerek, oluşturduğu, aralarında sevilen sanatçı Cenk Bosnalı’nın bulunduğu Balkan Kulübü’nün temsilcileri ve üyeleri, Başkan Kürüm’ü ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Süzmetaş ve İzmir Temsilcisi (yönetim Kurulu Başkan vekili) Ece Ertan, Başkan Kürüm’ü kulübe üye yaptı ve rozet taktı. Türkiye’de ve uluslar arası alanda sosyal, kültürel ve ekonomik projeler üreten bir sivil toplum örgütü olduklarını belirten Süzmetaş, “Göç müzesi, eve dönüş projesi, Balkan Tiyatrosu, Balkanlar’da eğitim projesi gibi çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. Kulubümüzün her geçen gün büyümesi bizleri mutlu ediyor” dedi.

Başkan Kürüm ise projelerine ellerinden geldiğince katkı koyacaklarını belirterek, kulüp üyesi yapılmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Kürüm, konuklarına Karabağlar Belediyesi’nin Atatürk portreli Karabağlar Belediyesi’nin altın işlemeli bir tabağını hediye etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.