Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karabağ, Makedon büyükelçi ile maç yaptı

Başkan Karabağ, Makedon büyükelçi ile maç yaptı

Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası 9 Eylül Master Futbol Turnuvası renkli görüntülerle sona erdi. Birbirinden zorlu karşılaşmaların gerçekleştiği turnuvada Başkan Hasan Karabağ da Ege Masterlar takımında Makedon'ya ya karşı top koşturdu. Karşılaşmayı 3-0 kazanan Karabağ'ın takımı turnuvada ikinciliği kazanırken, Başkan Karabağ'ın performansı da alkış aldı.

  • Ege Postası
  • 09.09.2013 - 14:22
İZMİR - İzmir’in kurtuluş mücadelesi adına düzenlenen Uluslararası 9 Eylül Master Futbol Turnuvası'na 5 ülkeden 40 yaş ve üzeri futbolcular katıldı. 2003 yılından itibaren Cumhuriyetçi Türk Partisi Gazi Magosa milletvekili olarak parlamentoya giren Arif Albayrak da Kıbrıs Master Takımında ter döktü. Müsabakaları Milletvekilli Albayrak’ı ziyarete gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İzmir Konsolosluğu Uğur Umar da izledi. Ayrıca Makedonya Büyükelçisi Goran Taskovski de Makedonya Master Takımında Başkan Hasan Karabağ'ın da yer aldığı Ege Master Takımına karşı mücadele ederek, sahadan 3-0'lık skorla mağlup ayrıldı. Zorlu karşılaşmada sahada hünerlerini sergileyen Karabağ, oyunda kaldığı sürede oynadığı performansla göz doldurdu.



Şampiyon “Tekke ve Göller Yöresi Master takımı”
9 Eylül uluslararası master final karşılaşmasını Tekke ve Göller Yöresi ile Ege Masterler takımları yaptı. Normal süresi 1-1 sona ereren karşılaşmada seri penaltı atışları sonucu kazanan taraf 9-8'lik skorla Tekke ve Göller Yöresi Master Takımı oldu ve şampiyonluğu kazandı.



Bayraklı'ya Makedonya'dan davet geldi
Makedonya Master takımında mücadele gösteren Makedonya Büyükelçisi Goran Taskovski, hakemlere ödüllerini takdim ederek, ''Burada olduğumuzdan dolayı mutluyuz. Güzel bir organizasyon oldu. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederim. Makedonya'da bizde turnuva düzenleyip, Bayraklı Belediyesi'ni görmek istiyoruz'' dedi.



Uluslararası turnuva devam edecek
Turnuvaya katılan takımları tebrik ederek, şampiyona kupasını veren Başkan Hasan Karabağ, ''Göreve gelir gelmez ilk yatırımımız eskiden taş ocağı olan bu bölgeyi gençlerin hizmetine sunmak oldu. Aşama aşama bu günlere kadar geldik. Gelecek yıl bu turnuvanın en az 10 takımla uluslararası olarak devam etmesini istiyoruz. Tüm katılımcılara teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.