Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
9 Eylül’e “renkli” resepsiyon

9 Eylül’e “renkli” resepsiyon

İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 91'inci yılı nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen '9 Eylül resepsiyonu' kentin önde gelen isimlerini bir araya getirdi. İnciraltı Kent Ormanı'nda düzenlenen resepsiyona siyaset, ekonomi, bilim, sanat, eğitim ve iş dünyasının temsilcileri ile birlikte, nefes kesen gösterileriyle tüm Türkiye’nin gururu olan Türk Yıldızları ekibi de katıldı.

  • Ege Postası
  • 09.09.2013 - 10:24
İZMİR- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, eşi Dr.Türkegül Kocaoğlu ile birlikte konuklarıyla tek tek ilgilendi. Kurtuluş coşkusunun yaşandığı ve gece geç saatlere kadar devam eden resepsiyonda Ege Ordu Komutanı Org. Abdullah Atay, İzmir Vali Yardımcısı Mustafa Erdoğan, CHP İzmir milletvekilleri Alaattin Yüksel, Hülya Güven, Mustafa Moroğlu, Oğuz Oyan, İzmir Başsavcısı Hüseyin Baş, Baro Başkanı Sema Pektaş, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli vardı.
Gecenin açılış konuşmasını yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ''9 Eylül, özellikle bize bugünü bahşeden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, dava arkadaşları olmak üzere, tüm Silahlı Kuvvetlerimize şükranlarımızı, minnet duygularımızı sunma günüdür” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.