Dolar 32,2711
%0.05
Euro 34,7275
%0.05
Altın 2.400,390
%0
Bist-100 10.337,00
%0.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kulalılar Başkan Karabağ'a sahip çıktı

Kulalılar Başkan Karabağ'a sahip çıktı

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın makam arabasına yapılan silahlı saldırıya tepki gösteren Kulalılar Derneği Başkanı Veli Topal saldırıyı kınadı.

  • Ege Postası
  • 06.09.2013 - 10:29
İZMİR- Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın makam arabasının kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlanması, ilçedeki sivil toplum örgütlerinin tepkisine neden oldu. Kulalılar Derneğinde toplanan vatandaşlar Karabağ’a yapılan saldırıyı kınadı ve başkana destek verdi. Bayrak ve pankartlar eşliğinde Sevgi Yoluna yürüyen kalabalık topluluk “Bayraklı Hasan’dır, Hasan Kalacak”, “Karabağ’a uzanan eller kırılsın”, “Halkçı Başkan Hasan Karabağ” sloganları attı. Meclis üyeleri ve örgüt temsilcileri de destek gösterisine eşlik etti.



Başkanımızın her zaman arkasındayız

Bayraklı Kulalılar Derneği Başkanı Veli Topal yaptığı konuşmada Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’a yapılan saldırıyı kınadı. Kulalıların kendi içinden bir belediye başkanı çıkardığını onu da kolay kolay kimseye yedirtmeyeceklerini söyleyen Topal, “Başkana yapılan saldırının tüm Bayraklıya yapıldı. Başkanımız önümüzdeki 10 sene içinde bayraklıyı yönetecek. Bunu herkes bilsin. Biz her zaman başkanımızın arkasındayız’’ diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.