Dolar 32,2552
%-0.07
Euro 34,8182
%-0.02
Altın 2.425,440
%0.02
Bist-100 10.056,00
%-1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Süne amacını söyledi, Tatı'ya gönderme yaptı

Süne amacını söyledi, Tatı'ya gönderme yaptı

CHP İzmir’de en fazla belediye başkan aday adayının bulunduğu ilçe olan Buca’da, sahada çalışmasını sürdüren Mehmet Süne, çok fazla konser organizasyonu yapmakla eleştirilen Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’ya adeta gönderme yaparak, “israfçı belediye başkanı olmayacağım” dedi.

  • Ege Postası
  • 06.09.2013 - 09:49
İZMİR - CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, CHP İlçe eski Başkanları Tuncay Taştan, Selim Bozdağ ile il-ilçe gençlik ve kadın kolları üyeleri ile birlikte esnafı ziyaret etti. Şirinyer Semtindeki Menderes Caddesi ve Mehmet Akif Caddesi üzerinde bulunan esnafı tek tek ziyaret eden CHP’li Süne, esnafın karşılaştığı sorunlar ve yerel seçim çalışmaları ile ilgili sohbet edip fikir alışverişi yaptı. Yaşadıkları sorunlarla, taleplerini dile getiren semt esnafı, Süne’nin ziyaretinden dolayı çok memnun olduklarını ve yerel seçim çalışmalarında kendisine başarı dilediklerini ifade ettiler.

‘Göreve Hazırız’

Projeleri ve çalışma programı hakkında Şirinyer semt esnafına bilgi veren CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, Esnafla olan bağını hiçbir zaman koparmadığını ve esnafın yapacakları öneri ve çalışmaları önemsediklerini, esnafın kendilerine destek vermelerinin önemli olacağını dile getirdi. Süne, ‘Esnaf kardeşlerimizin sıkıntı ve sorunlarını çok iyi biliyoruz ve esnafın sorunlarına çözüm üretebilmek adına, sadece Şirinyer değil Buca’daki tüm halkımızın ve esnaflarımızın sorunlarını çözecek, ihtiyacını karşılayabilecek projelerimizle, bilgi, birikimimizle ve enerjimizle belediye başkanlığına talip oldum. Amacımız Buca’da israfçı değil, insaflı belediyecilik anlayışını egemen kılıp şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışımızla halkımıza hizmet ederek, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan, partimiz CHP’yi de genelde iktidara taşıma sevdasına güç vermektir’ diye konuştu.



‘Buca’daki Tüm Sorunları Çözeceğiz’

Belediyenin tüm olanaklarını sadece Buca halkına hizmet için kullanacaklarına vurgu yapan Mehmet Süne açıklamasında, ‘Çalışmalarımıza başladığımız ilk günden beri esnafımıza, öğrencimize, gencimize, işçimize, memurumuza, yaşlımıza, emeklimize, kadınlarımıza, STK’lara inanarak ve onların mutluluğunu sağlamak için hareket ediyoruz. Biz göreve geldiğimizde tüm halkımızı kucaklayacağız. Üstüne basa basa söylüyor ve söz veriyorum ki; İsrafçı değil, insaflı 1 kuruşunun bile hakkını koruyarak halkla hizmet etme anlayışımızı egemen kılıp Buca’daki tüm sorunları çözeceğiz’ görüşlerini dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.