Dolar 32,4434
%-0.13
Euro 34,7639
%-0.59
Altın 2.441,050
%0.2
Bist-100 9.920,00
%2.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'na İzmir'den rapor ve davet!

Kılıçdaroğlu'na İzmir'den rapor ve davet!

Çiğli Belediye Başkanı CHP’li Hasan Arslan, CHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Arslan, CHP Lideri’ni 7’den 70’e vatandaşa mesleki eğitim kursu verilecek Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezi’nin (ÇİBEM) 11-12 Ekim gibi düşünülen açılışına davet etti. Kılıçdaroğlu’nun eğitime yönelik bir merkezin açılışı olması nedeniyle davete sıcak baktığı öğrenildi.Arslan görüşmede Kılıçdaroğlu’na, belediyenin durumunu ve yapılan çalışmaları içeren bir dosya verdi.

  • Ege Postası
  • 29.09.2014 - 21:46
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ankara’ya giderek CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Arslan, 7’den 70’e vatandaşa mesleki eğitim kursu verilecek olan Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezi’nin (ÇİBEM) açılışına CHP Lideri’ni davet etti. Arslan, aynı gün Harmandalı Çocuk Bakım Evi ve kadınlar için semt evi açılışı da gerçekleştirme düşüncesinde olduklarını Kılıçdaroğlu’na iletti.Kılıçdaroğlu’nun eğitime yönelik bir merkezin açılışı olması nedeniyle davete sıcak baktığı öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun bazı ilçelerden de davet aldığı  İzmir’e gelmişken 2-3 ilçede açılışlara katılmak istediğini Arslan’a ilettiği bildirildi.Arslan, açılışın tarihini 11- 12 Ekim gibi düşünüyor. Kılıçdaroğlu’nun programının uygunluğuna göre tarih ay sonuna doğru sarkabilir.


6 AYLIK PERİYODU ANLATTI
Arslan yarım saat süren görüşmede geride kalan 6 aylık periyotta yaptığı çalışmalar hakkında Kılıçdaroğlu’nu bilgilendirdi. Arslan’ın belediyenin mali durumu hakkında bilgi verdiği, belediyenin ilk sosyal tesisinin açılışının yapıldığını ve tesislerin daha da çoğalacağını ifade ettiği öğrenildi. İlçede yapılan alt yapı çalışmaları hakkında da bilgi veren Arslan, CHP Genel Başkanı’na  6 aylık dönemi içeren belediyenin durumu ve yapılan çalışmaların yer aldığı rapor verdiği belirtildi.

Kılıçdaroğlu’nun Arslan’a eğitime, gençlere ve kadınlara yönelik projeler üretmeye devam etmesi temennisinde bulunduğu öğrenildi.
.
 
 
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.