Dolar 32,2387
%0
Euro 34,7658
%-0.02
Altın 2.412,690
%0.14
Bist-100 10.267,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de 'genç' zirve!

AK Parti İzmir'de 'genç' zirve!

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Danışma Kurulu Meclisi, Karabağlar Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşti. Geniş katılımla yapılan toplantıda il yöneticisi, Anadolu Filarmoni Orkestrası solisti Lütfi Tuna mini bir konser verdi. Yerel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde AK Parti İzmir Gençlik Kolları olarak iyi bir performans sergilediklerini ifade eden AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar, “Benim yol arkadaşlarım işten atılma, okulda derslerinden kalma pahasına ellerinde afişler ve broşürlerle İzmir’i karış karış gezdiler. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

  • Ege Postası
  • 29.09.2014 - 08:45
EGEPOSTASI - AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları  İl Danışma Kurulu Meclisi, Karabağlar Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşti.

Toplantıya AK Parti MKYK üyesi, İzmir Milletvekili Hamza Dağ,İzmir Milletvekili  İlknur Denizli, İl Başkanı Bülent Delican, İl Gençlik Kolu Başkanı Bilal Kırkpınar, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, il yöneticileri ilçe başkanları ve partililer katıldı.


MİNİ KONSER
AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu üyesi olan Anadolu Filarmoni Orkestrası solisti Lütfi Tuna danışma kurulunda sürprize imza attı ve mini bir konser verdi. Tuna “Uzun İnce Bir Yoldayım” ve “İzmir’in Kavakları” türkülerini seslendirdi.
Toplantıda AK Parti İl ve İlçe Gençlik Kolları’nın yaptıkları faaliyetlerle ilgili slayt gösterisi yapıldı.  


 
DAĞ: SAMİMİYTLE İNANIYORUM
AK Parti’nin İzmir İl Gençlik Kolları’nın milletvekili ve belediye başkanı çıkardığının altını çizen AK Parti İzmir Milletvekili Dağ,  “Önümüzde kongre süreci var ve ondan sonra genel seçim var. AK Parti gençliği inşallah bir kez daha tarih yazarak içinden bir çok milletvekili çıkartan bir teşkilat olacak bunu canı gönülden samimiyetle inanıyorum” dedi.


DENİZLİ: HEP YÜZÜMÜZÜ AĞARTACAKLAR
AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli ise, parti içinde gençlerin önemine dikkat çektiği konuşmasında şunları söyledi; “Siz bu topraklarda bizlerin umutlarını taşıyorsunuz. Siz geleceğimize daha güvenle bakmamızı sağlıyorsunuz. Ben inanıyorum ki bu yolculuk çok ama çok uzun sürecek. AK Parti’nin yolculuğunda hepinizin damgası olacağına inanıyorum. Bu öyle bir damga olacak ki konuşan irdeleyen, geleceği hep birlikte kurmaya çalışan bu gençlik bize yeni ufuklar açacak. Gençlik kollarımızdaki arkadaşlarımızı nereye taşırsak taşıyalım hep yüzümüzü ağartacaklar, alnımız açık olacak ve orada onlarla gurur duyacaksınız. Bende gençlik kolalarlından gelen vekilimiz Hamza Dağ ile birlikte çalışmaktan gurur duyuyorum. Umuyorum ki önümüzdeki 2015’teki genel seçimlerde çok sayıdaki genç arkadaşımızı meclise hep birlikte göndereceğiz, onların oradaki çalışmalarıyla hem kentimize, hem de ülkemize çok daha büyük başarılarla imza attıklarını göreceğiz”


DELİCAN’DAN MİSYON,VİZYON VE AKSİYON VURGUSU
 Gençlerin enersini boşa harcamaması ve dinamizm içinde olmaları için “misyon, vizyon ve aksiyon” gerek diyen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, “dünyada misyonunu belirleyen, vizyonunu sergileyenler, aksiyonuyla dünyayı etkileyebilirler. Ne mutlu ki sizlere, bir büyük okulda yetişme imkanı buldunuz. AK Parti misyonuyla donandınız, bu büyük davanın vizyonuna sahip oldunuz ve önünüzde başta hareketimizin kurucusu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve daha nice insanlarının başarı hikayeleri var. Bu okulun öğrencileri olarak çok şanslısınız” dedi.

UĞURLU:KENDİNİZE GÜVENİN
Geçmiş yıllarda partide il gençlik kolu başkanlığı yapan  Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu da danışma kurulunda konuşma yapan isimlerden oldu. Uğurlu, “Genç kardeşlerim kendinize güvenin. Geçmişinizi öğrenin. Geleceğinizi bilirseniz, nereye gideceğinizi de bilirsiniz. Hesabınız olmasın ama muhakkak hedefleriniz olsun ve göreceksiniz inanıyorsanız muhakkak kazanırsınız. Çünkü zafer inananlarındır” dedi.

KIRKPINAR:İZMİR’İ KARIŞ KARIŞ GEZDİK
 Yerel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde AK Parti İzmir gençlik kolları olarak iyi bir performans sergilediklerini ifade eden AK Parti İl Gençlik Kolları Bilal Kırkpınar, “ benim yol arkadaşlarım işten atılma, okulda derslerinden kalma pahasına ellerinde afişler ve broşürlerle İzmir’i karış karış gezdiler. Yerel seçimlerde belediye başkanlarımızda burada adeta onların elleri kolları oldular. Anketlerle sokağın nabzını tuttular” dedi.


AZMİMİZİ KIRMAYACAĞIZ
Partinin İzmir’de aldığı sonuçlar üzerine değerlendirme yapan Kırkpınar, “İzmir ölçeğinde değerlendirecek olursak son seçimlerde oylar arzu ettiğimizin çok gerisinde. Karşımızda çok iş bilmez ve problem çözmez bir muhalefet anlayışı var. Sürekli biliyorsunuz İzmir’de ideolojiler üzerinden insanlara korku pompalıyorlar. İzmir bu zihniyetle baş başa. Biz azmimizi kırmayacağız. Kendimizi İzmirliye daha iyi anlatacağız. Şunu biliyoruz ki birisi bu partinin dava şuurunu, insana bakışını, hizmetlerini tam olarak idrak ederse, kötü niyetli de değilse sandığa gittiğinde AK Parti’den başka partiye oy veremez. Eğer veriyorsa demek ki biz tam olarak hakkıyla kendimizi ve davamızı anlatamamışız. Oylarımızı her ne kadar arttırdıysak da inşallah bu geçmişten gelen tecrübelerimizle İzmir’de çok daha iyi noktaya geleceğiz” diye konuştu.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.