Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delican'dan Kocaoğlu'na 'eşit hizmet' çağrısı!

Delican'dan Kocaoğlu'na 'eşit hizmet' çağrısı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican,düzenlediği basın toplantısıyla gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Kocaoğlu’na Tire’deki satıştan geri dönülmesi ve 11 Ekim’de yapılması planlanan İzmir’in mallarına yönelik eylemin iptal edilmesi nedeniyle teşekkür eden Delican “Bizimle aynı noktaya geldiler” dedi.AK Partili 6 belediye başkanının köylünün malını satmayacağı ifade eden Delican, belediye başkanlarının kendilerinden önceki CHP’li başkanlardan ciddi bir borç devraldığını, borçlar nedeniyle hizmet üretmekte zorluklar yaşandığını ifade etti, Kocaoğlu’na “eşit hizmet” çağrısı yaptı.

  • Ege Postası
  • 27.09.2014 - 13:02
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Yunus Kalkan, Abdurrahman Çabuk, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan ve 6 AK Partili belediye başkanıyla (Menderes, Torbalı, Selçuk, Kınık, Kemalpaşa ve Ödemiş) birlikte Menderes’te  basın toplantısı düzenledi.

HAM YAPTIRMADIK
CHP’li Tire Belediyesi’nin köy mallarını satışa çıkarmasına sürecin en başından beri tepki gösterdiklerini hatırlatan Delican, “ İl Özel İdaresi mallarının devriyle ilgili Kocaoğlu’nun bir davranış modeli vardı Ona karşı olduğumuzu söylemiştik.Kocaoğlu’nun ‘hepsini ben istiyorum’ dediği bir süreç vardı. Komisyon kararlarına itiraz etti ve İzmir'i farklılaştırmaya çalıştırmıştı. Bu davranışın kendisine yakışmadığını, mallarının bir kuruşunun bile satılmayacağını söylemiştik. 150 bin adet dergi bastırıp eylem planında olduğunu açıklamıştı. Halkı bu şekilde provoke etmenin kentte kamplaşma yaratacağını söylemiştik. Gereksiz bir yere yargıya taşındı. İnsanlar devlete karşı düşmanlaştırıldı. Tire’de köy arazilerinin satışıyla ilgili bir süreç başladı. Bu karara biz itiraz ettik. Kocoağlu, ‘İzmir’in mallarını ham yaptırmam’ dedi. Biz de Tire’nin mallarını ‘ham’ yaptırmadık” dedi.



TEŞEKKÜR ETTİ
Kocaoğlu’na Tire’deki satıştan geri dönülmesi ve 11 Ekim’de yapılması planlanan İzmir’in mallarına yönelik eylemin iptal edilmesi nedeniyle teşekkür eden Delican, “ Süreç bizi haklı çıkarttı. Aziz Bey yanlıştan geri döndü.Kocaoğlu'na teşekkür ediyoruz.11 Ekim eylemini de iptal etti. Kalkıp siyasi partiyi hükümeti hedefe koymak anlayışı bizde yok Bizle aynı noktaya geldiği için teşekkür ediyoruz” dedi.

AYNI HİZMETİ İSTİYORUZ
AK Partili 6 belediye başkanının köylünün malını satmayacağı  ifade eden Delican, belediye başkanlarının kendilerinden önceki CHP’li başkanlardan ciddi bir borç devraldığını, borçlar nedeniyle hizmet vermek anlamında zorluklar yaşandığını ifade etti. Delican, “ Kocaoğlu borçlar nedeniyle köylünün malını satış kararı alan Tire Belediyesi’ne nasıl bir yardım yapacaksa bizimde borçla devraldığımız belediyeler var.  AK Partili belediye başkanlarına toplamda 147 milyon borç kaldı. Başkanlarımız hizmet anlamında borçlar nedeniyle zorlanıyor. CHP’li belediyelerin kötü yönetimi nedeniyle borçlar oluştu. Daha iyi hizmet için 24 ilçeye Büyükşehir Belediyesi  nasıl hizmet ediyorsa aynı hizmeti istiyoruz.Yasal olarak Büyükşehir’in ilçe belediyelerine yapması gerekenlerde belediyeleri ayrıştırmamasını istiyoruz.   Kocaoğlu’nun hükümetle ilgili takıldığı ne varsa biz yardımcı olacağız. Başkanlarımızla hep beraber hareket edeceğiz. Bizzat ben Kocaoğlu’yla görüşebilirim”dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.