Dolar 32,3888
%0.09
Euro 34,7803
%-0.03
Altın 2.396,760
%0
Bist-100 10.209,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güven'den AK Parti'ye 'samimiyet' çıkışı!

Güven'den AK Parti'ye 'samimiyet' çıkışı!

CHP İzmir Milletvekili Hülya Güven, katı atık bertaraf tesisi konusunda AK Parti’nin samimi olmadığını öne sürerken, AK Parti cephesinden gelen Büyükşehir’in ilçelere eşit hizmet götürmediği iddiaları içinse, “ hizmet gelmiyor demek için hizmet almak istemiyorlar” dedi.

  • Ege Postası
  • 29.09.2014 - 14:42
EGE POSTASI - CHP İzmir Milletvekili Hülya Güven, katı atık bertaraf tesisi konusunda AK Parti’nin samimi olmadığını öne sürdü. Güven, Büyükşehir Belediyesi tarafından Yamanlar’a yapılmak istenen çöp tesisine en başından beri karşı çıkan ve Aziz Kocaoğlu’yla sık sık polemiğe giren AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli’yi samimi bulmadığını ifade eden Güven, “Samimi olsalar yer gösterir değil mi. Ama onu da yapmıyorlar. Sadece karşı çıkıyorlar. Büyükşehir Belediye Başkanı nereyi işaret etse ‘orası olmaz’ diyecekler. Çok açık bir şekilde ‘biz İzmir’in çöp sorununun çözülmesini istemiyoruz’ diyorlar”dedi.
HİZMET GELMİYOR DEMEK İÇİN
AK Parti cephesinden gelen “Büyükşehir Belediyesi'nden eşit hizmet alamıyoruz” çıkışı için ise Güven, “  Böyle bir durum söz konusu değil. Kendileri hizmet almak istemiyordur ‘hizmet gelmiyor’ demek için”dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.