Dolar 32,2862
%-0.07
Euro 35,0101
%0.22
Altın 2.398,210
%-0.7
Bist-100 10.390,00
%2.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu Karşıyaka'da iftar yaptı!

Kılıçdaroğlu Karşıyaka'da iftar yaptı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Türkiye genelinde en fazla oy aldığı üç ilçeden biri olan Karşıyaka’da önce belediye başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ı ziyaret etti, sonra Çarşı'da 10 bin kişiyle iftar yaptı.

  • Ege Postası
  • 18.07.2014 - 22:37
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ- CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de partisinin yüzde 70 ile en fazla oy aldığı Karşıyaka’ya gelerek Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı ziyaret etti. CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, CHP İzmir Milletvekilleri Mustafa Balbay,Oğuz Oyan, PM Üyesi Hüseyin Saygılı, CHP İl Başkanı Ali Engin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu belediye başkanları ile ilçe başkanları da ziyarette hazır bulundu.



DENİZ AFERİN ALDI
Kılıçdaroğlu, Akpınar’ın kızı Deniz’e “dersler nasıl” diye sordu. Deniz “Hepsi 5” dedikten sonra Kılıçdaroğlu “Aferin” dedi. CHP lideri daha sonra  Akpınar’a, “Anlat bakalım neler yapıyorsun” diye sordu. Akpınar, “ Dolu dolu 100 gün geçti. Karşıyaka halkı bize önemli bir sorumluluk verdi. Yüksek bir oyla seçildik. Hızlı başladık.Her Salı vatandaşla belediyede bir araya geliyoruz. Spor kenti. Daha da geliştirmek istiyoruz. Kültür aktivitelerine de ağırlık veriyoruz. Günü kurtarmak değil geleceği planlıyoruz. Yamanlar’da gençlik merkezi var. Açılışını siz yapmıştınız. Alt tarafta Senatoryumu da açarak birleştirmek istiyoruz. Bölgeyi kamp merkezi yapmak istiyoruz. Spor kulüplerini ağırlamak istiyoruz” dedi. Akpınar, Kılıçdaroğlu’na “Karşıyaka” yazlı maket ve vazo hediye etti.


ÇARŞI’DA İFTAR
Kılıçdaroğlu daha sonra meşaleler ve bando takımı eşliğinde belediye binasından Karşıyaka Çarşı'ya yürüdü. Kılıçdaroğlu’na bu sırada Karşıyaka atkısı takıldı. CHP lideri çarşı içinde 10 bin kişiyle iftar yemeği yedi. Vatandaşlar ekşili çorba, tas kebabı iç pilav, kalburabastı, hurma, zeytin, ekmek ve su ile oruç açtı. Kılıçdaroğlu’na vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Şerbetçiler geleneksel kıyafetleriyle masalarda dolaşarak şerbet dağıttılar.
CHP Genel Başkanı, iftar yemeğinin ardından Bostanlı Rekreasyon Alanı'nda yapılan Ramazan eğlencelerine Gazze'de yaşananlar nedeniyle hassasiyet gösterdi ve katılmadı.
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.