Dolar 32,5860
%0.34
Euro 34,6930
%-0.11
Altın 2.525,960
%1.67
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İhsanoğlu'na bir tatlı huzur

İhsanoğlu'na bir tatlı huzur

Karşıyaka Belediyesi CHP Meclis Grubu, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek için açılan banka hesabına birer meclis oturum huzur hakkını bağışlama kararı aldı.

  • Ege Postası
  • 18.07.2014 - 09:33
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçim çalışmalarında kullanılmak üzere bağış ve yardımda bulunmak isteyenlerin nakdi yardımlarını gerçekleştirmeleri için hesap açıldı. İhsanoğlu’na destek veren CHP’de  İzmir İl Başkanı Ali Engin, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada partililere ve iş dünyasına ‘bağış’ çağrısı yapmıştı.

BİR OTURUM İHSANOĞLU’NA
CHP İzmir’de İhsanoğlu’na ilk toplu bağış Karşıyaka’dan geldi. Karşıyaka Belediyesi CHP Meclis Grubu dün gerçekleştirdiği olağanüstü toplantıda İhsanoğlu’na bağış kararı aldı. İlçe Başkanı Dr. Ali Karaege’nin önerisiyle 33 meclis üyesi ve Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, bir meclis oturum huzur haklarını İhsanoğlu’nun hesabına yatırma kararı aldı. Huzur hakkının Karşıyaka’da 80 lira olması nedeniyle, ilçe başkanlığı İhsanoğlu’nun hesabına 2 bin 720 lira yatıracak.



KARAEGE: BARIŞI HUZURU NAMUSU SİMGELİYOR!
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Dr. Karaege, “ Böyle bir yardımda bulundukları için partili meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. 30 Mart yerel seçimlerinde olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de ,Karşıyaka'dan rekor oy bekliyoruz. Tanıdıkça sevdiğimiz,adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu,barışı,huzuru,namusu simgeliyor.Yaşam alanı kısıtlanan, kutuplaştırılan topluma,bir arada huzur içinde yaşamayı vaat ediyor”dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.