Dolar 32,2854
%0.13
Euro 34,8179
%0.05
Altın 2.452,560
%0.83
Bist-100 10.269,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemeraltı Çarşısı'nda hastalanmayın

Kemeraltı Çarşısı'nda hastalanmayın

İZMİR'de her gün binlerce kişinin alışverişe geldiği Kemeraltı Çarşısı'na hasta almaya gelen ambulanslar, zor anlar yaşıyor.

  • Ege Postası
  • 01.05.2015 - 10:23
Kemeraltı Çarşısı'ndan çağrı almaları durumunda hastaya ulaşmakta büyük güçlük yaşayan ambulans ekibi, hastaneye gitmek üzere buradan ayrılırken de büyük mücadele veriyor. Çok zor ilerleyen ambulanslar, çarşı girişindeki bariyerlerin kapalı olması nedeniyle buradan geçemeyince geri dönüp, Nadir Nadi Caddesi üzerinden alternatif yol aramak zorunda kalıyor. Bu durum, hastanın hastaneye ulaştırılmasında vakit kaybına neden oluyor. Çarşıda yaşanan bu can pazarına şahit olan vatandaşlar, burada tıbbi müdahaleye gerek duymamak için dua ediyor. 

Belediye yetkilileri, otomatik bariyerlere henüz elektirik bağlanmadığı için devreye girmediğini, manuel olarak kontrol edildiğini belirtti. Ambulansın geldiği saatte anahtarın bulunduğu görevliler arasındaki koordinasyon eksikiliğinden dolayı bariyerlerin kısa sürede açılamadığı dile getirildi. Elektrik bağlanmasından sonra bariyerlerin görevliler tarafından kolayca açılıp kapanabileceği kaydedildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.