Dolar 32,2065
%-0.17
Euro 35,0713
%0.26
Altın 2.472,230
%1.06
Bist-100 10.159,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemalpaşa'da kurs heyecanı

Kemalpaşa'da kurs heyecanı

Kemalpaşa Belediyesi tarafından ilçedeki öğrencileri YGS, LYS ve TEOG sınavlarına hazırlamak amacıyla ücretsiz açılan ‘Hazırlayıcı ve Takviye Kursları’ için kayıtlar başladı. Eylül ayı sonuna kadar kayıtların alınacağı kurslara bu yıl, 2 bine yakın öğrencinin katılması bekleniyor.

  • Ege Postası
  • 26.08.2015 - 11:10
Geçtiğimiz yıl açtığı ücretiz kurslarla Kemalpaşa’daki öğrencileri YGS, LYS ve TEOG sınavlarına hazırlayan Kemalpaşa Belediyesi, bu yılda ‘Hazırlayıcı ve Takviye Kursları’ için kayıtlar almaya başladı. Geçen sene yoğun ilgi gören ve yaklaşık 1500 öğrencinin yararlandığı kurslara bu sene 2 bine yakın öğrencinin katılması beklenirken; kurs kayıtları Eylül 2015 sonuna kadar devem edecek. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Kemalpaşa Belediye Başkan Arif Uğurlu, bu sene de kurslara yoğun ilgi gösterileceğini beklediklerini söyledi. Eğitime her zaman önem ve destek verdiklerini ifade eden Başkan Uğurlu, “Lise ve üniversite aşamasında alınan eğitim, bir kişinin hayatı boyunca kariyerine ve yaşamına yön veriyor. Dolayısıyla bu noktada alınan eğitim büyük önem kazanıyor. Biz de buradan hareketle, lise ve üniversiteye hazırlanan öğrenci kardeşlerimiz için kurlar açtık” diye konuştu. 

Kurs kayıtlarının Eylül 2015 sonuna kadar alınacağı bilgisini veren Başkan Uğurlu, “Hazırlayıcı ve takviye amaçlı bu kurslar ücretsiz olarak eğitim verecek. Alanında uzman öğretmenlerimizle birlikte yıl boyunca çalışma imkanına kavuşacak olan öğrencilerimiz, sınav öncesi ve sonrasında rehberlik hizmetlerinden yararlanabilecek. Böylece etkin bir eğitim verilmiş olacak” diye konuştu. 



HEDEF 2000
Geçen sene açılan kurslara öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiklerini kaydeden Başkan Uğurlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Geçen seneki kurslara yoğun ilgi vardı. Yaklaşık 1500 öğrencimiz açtığımız kurslardan yararlandı. Bu sene ise 2 bine yakın öğrencinin kurslarımıza katılmasını öngörüyoruz. Eğitimde fırsat eşitliği bizim için çok önemli. Dolayısıyla ücretsiz açılan bu kurslara öğrenci kardeşlerimizi bekliyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.