Dolar 32,2004
%0.06
Euro 34,8756
%0.07
Altın 2.462,940
%0.05
Bist-100 10.899,00
%0.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bu kurs çocukların özgüvenini artırıyor!

Bu kurs çocukların özgüvenini artırıyor!

Bayraklı Belediyesi, çocukların ve gençlerin kendilerini daha iyi ifade edebilmelerini sağlamak için drama kursu düzenliyor. Kursiyerler aldıkları eğitim sayesinde özgüvenleri artıyor. Özellikle çocukluk döneminde verilen drama eğitimi ile çocukların zeka gelişimi, düşünce ve kendini ifade edebilme, algılama, çevresindekileri daha iyi duyabilme ve çevresindeki insanları daha iyi anlayabilme yeteneği gelişiyor.

  • Ege Postası
  • 26.08.2015 - 10:55
Düzenlediği kurslarla 7’den 70’e her yaş grubuna hitap eden Bayraklı Belediyesi, farklı alanlarda düzenlediği kurslarıyla da dikkat çekiyor. Bunların başında da drama geliyor. Bu kursa katılanlar, bağımsız olarak düşünebilme, yeni şeyler üretebilme, hayal gücünü daha iyi kullanabilme, kendine daha fazla güven duyma ve çevresindekilerle daha iyi iletişim kurma gibi birçok yeteneği kazanabiliyor. Drama eğitimi çoklu gruplar halinde gerçekleştiriliyor. Böylece çocuklar topluluk içerisinde kendilerini daha rahat anlatabilecekleri ve böylelikle özgüvenlerinin daha fazla arttırabilecekleri ortamlarda eğitim alıyor.



BU KURS BAŞKA!
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Drama kursuyla çocukların kendilerini ifade edebilme, beden dilini kullanabilme ve iç dünyalarını rahatça dışa vurabilmeleri üzerine egzersizlerle kendilerini geliştirmeyi amaçlıyoruz. İlkokul çağından itibaren birey olmanın ne demek olduğunu, insan ilişkilerini anlamalarını, kendileriyle ve çevreleriyle barışık olmalarının onlara katacağı artıları göstermek ve sağlamak drama kursuyla mümkün oluyor. Biz de Bayraklı Belediyesi olarak bu faydalı çalışmayı çocuklarımızı için ücretsiz olarak sağlıyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.