Dolar 32,2658
%-0.03
Euro 35,0661
%-0.05
Altın 2.469,710
%0.14
Bist-100 10.320,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engelliler için Buca'da dev festival!

Engelliler için Buca'da dev festival!

Buca’da 1. Uluslararası Engelliler Festivali’nin tanıtım toplantısı gerçekleşti. Dünyanın dört bir yanından gelecek engelli misafirlerle birlikte farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenecek festival 7 gün sürecek. Buca Gölet’te tanıtım toplantısı yapıldı

  • Ege Postası
  • 26.08.2015 - 10:31
EGE POSTASI - Uluslararası Engelliler Kültür ve Araştırma Derneği (UEKAD) ve Engellilerle Tanışalım Platformu tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Engelliler Festivali 28 Eylül – 4 Ekim 2015 tarihleri arasında İzmir’in Buca ilçesinde gerçekleştirilecek. Festivale Buca Belediyesi’de destek verecek.  7 gün sürecek festivalde 20 farklı ülkeden engelli misafirler gelecek.

"Bornova'da engelleri kaldıran istasyon" HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...



AMAÇ FARKINDALIK YARATMAK
Festivalin amacı; dünyanın dört bir yanından gelen engelli misafirlerle birlikte; engellerin ötesinde neler olduğunu toplumda paylaşmak, sorunlarına karşı farkındalık yaratmak, sosyalleştirmek ve engelleri kaldırma imkanı bulduklarında neler yapabileceklerini kanıtlamak, farklı kültürlerin tanınmasını sağlayarak hem ülke sınırlarını hem de engel sınırlarını aşabilmek olarak açıklandı.



TANITIM TOPLANTISI YAPILDI
Festivalin tanıtım toplantısı, Buca Gölet’te gerçekleşti. Toplantıda dernek ve platform başkanları dışında, CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, İl Sekreteri Osman Peri, İl Başkan Yardımcısı Bahattin Özdemir, Buca Belediyesi Başkan Yardımcıları, STK temsilcileri ve iş adamları yer aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.