Dolar 32,4538
%0.1
Euro 34,7563
%-0.13
Altın 2.425,300
%-0.4
Bist-100 10.083,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kayacan: Balçova'nın makus talihini yeneceğiz

Kayacan: Balçova'nın makus talihini yeneceğiz

DSP Balçova Belediye Başkan Adayı Semra Aksakal Kayacan, bir zamanlar İzmir'in incisi olan Balçova'nın şu anda Karabağlar ve Konak arasına sıkışmış, hiçbir hizmetten nasibini alamayan bir ilçe konumuna geldiğini söyledi.

  • Ege Postası
  • 01.03.2014 - 20:58
İZMİR - Seçim çalışmalarına hızlı bir biçimde başlayan DSP Balçova Belediye Başkan Adayı Semra Aksakal Kayacan, Eğitim ve Onur Mahallerinde seçim irtibat büroları açtı. Onur Mahallesi Atlas Sokak'ta bulunan seçim bürosunun açılışında konuşan Aksakal Kayacan, yeni bir yola çıktıklarını belirterek "Bizim yola çıkış amacımız ne bölmek ne de parçalamaktır. Biz Balçovalı olma ruhunu yaşatmak ve çok sevdiğimiz Balçova'ya hizmet etmek için bu yola çıktık. Bu nedenle de tüm Balçovalılar'dan destek istiyoruz" diye konuştu.

Aksakal Kayacan, Balçova'nın bir zamanlar İzmir'in incisiyken şu anda iki ilçe arasına sıkışıp kalmış bir bölge olduğuna dikkat çekerek şöyle dedi:
"Balçova Karabağlar ve Narlıdere arasında kalmış, hiçbir hizmetten nasibini alamayan köy görünümünde bir yere dönüştü. Biz Balçova Eski Belediye Başkanı, sevgili ağabeyim Ali İhsan Ülker'le Balçova'yı hak ettiği yere getirmek için güzel projelerle yola çıktık. Siyasette 'yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır' diye bir söz vardır. Balçova'da güzel izler bırakan Ali İhsan Ülker'e bir zamanlar duyduğunuz güveni bana da gösterirseniz ilçemizin makus talihini nasıl yeneceğimizi herkese göstereceğiz."
Balçova'da değişim zamanının çoktan geldiğini ifade eden Aksakal Kayacan, kadınların doğdukları andan itibaren üretim ve paylaşım odaklı olduklarını söyledi. Kadın duyarlılığı, sevgisi ve kadın bakış açısının yaşamdaki önemini vurgulayan Aksakal Kayacan "Sizin ve çocuklarınızın geleceği için Balçova'ya bir kez de kadın eli değmesine izin verin" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.