Dolar 32,4290
%0.02
Euro 34,7530
%-0.14
Altın 2.433,880
%-0.05
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kayacan: Genç dostu başkan olacağım

Kayacan: Genç dostu başkan olacağım

DSP Balçova Belediye Başkan Adayı Semra Aksakal Kayacan, Ulusal Gençlik Parlamentosu ile "Genç Dostu Kentler, Genç Dostu Adaylar Projesi" kapsamında iyi niyet sözleşmesi imzaladı. Kendisinin de Gençlik Kolları'ndan yetişme bir siyasetçi olduğuna dikkat çeken Aksakal Kayacan "Gençlere yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Gençliği dikkate almayan bir yönetimin başarılı olması mümkün değildir" dedi.

  • Ege Postası
  • 01.03.2014 - 17:53
İZMİR - Ulusal Gençlik Parlamentosu (UGP) "Genç Dostu Kentler, Genç Dostu Adaylar, Neredesin'" Projesi kapsamında DSP Balçova İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek DSP Balçova Belediye Başkan Adayı Semra Aksakal Kayacan ile iyi niyet sözleşmesi imzaladı.

İmza töreninde konuşan Ulusal Gençlik Parlamentosu Yürütme Kurulu Üyesi Serap Özbey şöyle dedi:
"Bizler Ulusal Gençlik Parlamentosu olarak 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde gençlerin demokratikleşme süreçlerine katılımını bir gereklilik olarak gören tüm siyasi partilerin belediye başkan adaylarının Genç Dostu bir Kent oluşturulması konusunda sorumluluk alması gerektiğine inanıyoruz. Bu kapsamda ülke çapında gençlerin yerel yönetimlerde nerede olduğunu sorgulayarak " Neredesin'" kampanyasını başlatarak yerel yönetimlerde ve günlük yaşamlarında gençlerin aktif bir biçimde rol aldığı genç dostu kentler oluşturulmasına siyasi partilerden ve adaylardan destek istiyoruz." Özbey, Balçova'da bir an önce Gençlik Konseyi kurulması gerektiğinin de altını çizdi. 

DSP Balçova Belediye Başkan Adayı Semra Aksakal Kayacan, siyasete SHP Gençlik Kolları'nda başladığını anımsatarak gençliğin enerjisini ve dinamizmini bünyesine katmayan hiçbir anlayışın uzun vadeli olamayacağını belirtti. Balçova'nın barındırdığı iki üniversite ile önemli bir genç nüfusa sahip olduğunu ifade eden Aksakal Kayacan "Ancak ne yazık ki ilçemiz Balçova, gençler için ne sosyal ne kültürel ne de ekonomik anlamda hiçbir olanak sunmuyor. Benim en önemli projelerim arasında gençlerle fikir alışverişi yapmanın ve onların yaratıcı zekalarını yönetime katmanın yanı sıra sosyal ve kültürel alanda gelişimlerine katkı da sunmayı hedefleyen Gençlik Merkezi projesi bulunuyor" diye konuştu. Üniversite öğrencileri için çamaşırhane kurmak ve her sabah derse girmeden önce bir tas sıcak çorba dağıtmak gibi küçük ama çok faydalı olacağına inandığı hedefleri bulunduğunu belirten Aksakal Kayacan "Genç dostu bir belediye başkanı olacağıma söz veriyorum" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.