Dolar 32,2249
%-0.15
Euro 35,0754
%-0.03
Altın 2.506,090
%1.62
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aslan:  Karaoğlu korku refleksi gösteriyor

Aslan: Karaoğlu korku refleksi gösteriyor

Ege Koop Genel Başkanı DSP Bayraklı Belediye Başkan adayı Hüseyin Aslan, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Orhan Karaoğlu’nun, “DSP’li adayları ak partili iş adamları finanse ediyor” şeklindeki iddialarına sert cevap verdi.

  • Ege Postası
  • 01.03.2014 - 14:52
İZMİR - Ege Koop Genel Başkanı DSP Bayraklı Belediye Başkan adayı Hüseyin Aslan, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Orhan Karaoğlu’nun, “DSP’li adayları ak partili iş adamları finanse ediyor” şeklindeki iddialarına sert cevap verdi
 
Aslan açıklamasında şu ifadeler kullandı;
CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Orhan Karaoğlu, kendisine ait olan Facebook sayfasında yayınladığı, basında da yer alan, benim de adımın ve ünvanımın kullanıldığı, “Rahatsız edici bir iddia” başlığı altında, “DSP’li adayları AK Partili işadamları finanse ediyor” iddiasını gündeme taşımıştır.
Bu iddia tümüyle gerçek dışı ve kasıtlı bir iddiadır.
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan olarak beni değil AK Partili işadamlarının finanse etmesi hiç kimse satın alamaz.
Bugüne kadar İzmir’in on iki  ilçesinde 150 milyon dolar yatırım hacminde on iki  farklı modern projeyi başlattım ve tamamladım. Kimsenin hayaline bile sığmayacak bu projelerde 120 bin kişi sağlıklı ve mutlu yaşam sürdürüyor. Beni bu hacimdeki yatırımı yaparken bile hiç kimse satın almaya teşebbüste cesaret gösteremedi, bundan sonra da gösteremez. İnsanları, satılık metaa gibi değerlendirenlere söyledikleri sözlere çok dikkat etmeleri gerektiğini hatırlatıyorum.
CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Orhan Karaoğlu, CHP yönetiminin dışlayıcı, ötekileştirici ve küçük olsun benim olsun anlayışının aday tespiti sürecinde uygulanmasındaki faillerinden biridir.
Karaoğlu’nun bu iddiaları aslında 30 Mart’ta CHP’nin İzmir’de başarısız olacağı düşüncesinin yarattığı bir korku refleksidir.
Hüseyin Aslan olarak benim DSP’den Bayraklı İlçe Belediye Başkan adayı olmamın temel gerekçesi, CHP’deki haksız uygulamalara karşı bir dik duruşun yanında Bayraklı Belediyesi’ne insan ve hizmet odaklı olarak getireceğim yeni yönetim anlayışıdır.
30 Mart yaklaştıkça ve CHP’nin İzmir’deki ‘halksız’ ve ‘haksız’ uygulamalarının yarattığı olumsuz tablo karşısında benzer gerçek dışı iddialar ortaya atılabilir.
Ancak Bayraklı halkı, benim geçmişimin bugünüme ve yarınıma kefil olduğunu çok iyi biliyor.  Bayraklı’da her geçen gün artan bir sevgiyle Bayraklılı hemşehrilerim tarafından kucaklandığımı herhalde CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Orhan Karaoğlu da görmektedir.
30 Mart’ta zafer benim gibi CHP yönetimi tarafından haksızlığa uğratılan DSP’li adayların olacaktır.
Bundan en ufak kuşkum yoktur.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.