Dolar 32,2069
%0.09
Euro 34,9966
%0.02
Altın 2.500,340
%-0.4
Bist-100 10.740,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziemir’in ‘birleştirici gücü’

Gaziemir’in ‘birleştirici gücü’

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, yeni meclis üyesi adayları ile birlikte objektif karşısına geçti, “Hizmet için var güçleriyle çalışacak bir ekip oluştu” dedi. CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin de, “Kenti ileri taşıyacak, birleştirici ve bütünleştirici liste” diye konuştu

  • Ege Postası
  • 01.03.2014 - 13:55
İZMİR - Gaziemir Belediye Başkanı ve CHP Gaziemir Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Şenol, 30 Mart Yerel Seçimleri’ne birlikte katılacağı meclis üyesi adaylarıyla birlikte objektif karşısına geçti. Beş yıldır birlikte çalıştığı meclis adaylarına çalışmaları ve Gaziemir’e yaptıkları katkı nedeniyle teşekkür eden Başkan Şenol, “Önümüzdeki beş yıllık dönemdeki hedeflerimizi ve hazırladığımız projeleri hayata geçirmek için var güçleriyle çalışacak yeni bir ekiple yola çıkıyoruz. Hizmet için 7 gün 24 saat çalışma azmiyle doluyuz. Enerjimiz tükenmeden, yeni projelerle, yeniden tüm Gaziemir halkının hizmetinde olacağız” diye konuştu.
 
Örnek projelere imza attık…
Geçen beş yıllık süreçte Gaziemir’de CHP’nin yanı sıra AKP’den seçilen meclis üyelerinin son derece uyum içinde çalıştığına dikkat çeken Şenol, şöyle devam etti: “Gaziemir, son yıllarda hızla gelişen, İzmir’in yeni yıldızı haline gelen bir ilçe oldu. Beş yıllık süreçte fiziki projelerle birlikte, devlete bile örnek olan sosyal projelerimizi hayata geçirdik. Mecliste de son derece uyumlu, büyük ölçüde oybirliğiyle kabul edilen kararlarla kentimizi geleceğe hazırlayan çalışmalara imza attık. Emek verenlere teşekkür ediyorum. Aramızdan zamansız ayrılan meclis üyesi arkadaşlarımız oldu. Onları da rahmet ve şükranla anıyorum.”
 
Tüm gücümüzle sahadayız…
CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin ise, sorunsuz şekilde gerçekleşen eğilim yoklamasına sırasıyla uyduklarını, birleştirici ve bütünleştirici bir liste oluşturduklarına dikkat çekti. Kadın ve gençlere mevcut kotanın üstünde yer veren listenin tamamının örgütten geldiğine işaret eden Tekin, “31 kişilik listede, tamamı seçilecek yerde olan 10 kadın meclis üyesi adayımız var. Listede daha önce kadın ve gençlik kolları başkanlığı yapmış arkadaşlarımız bulunuyor. Kırgınlıkları ve küskünlükleri ortadan kaldırdık, seçim için tüm gücümüzle sahaya indik. Seçimlerden büyük bir başarı ile çıkacağımıza yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.