Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka protokolü kahvaltıda buluştu

Karşıyaka protokolü kahvaltıda buluştu

Karşıyaka protokolü kahvaltıda buluştu. Kaymakam, Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü başta olmak üzere 40 ayrı resmi kurumun müdürü Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürlüğü ev sahipliğinde bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 08.11.2012 - 11:08
İZMİR -Karşıyaka protokolü kahvaltıda buluştu. Kaymakam, Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü başta olmak üzere 40 ayrı resmi kurumun müdürü Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürlüğü ev sahipliğinde bir araya geldi. Toplantıda Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’a çiçek veren Vergi Dairesi Müdürü Akif Yılmaz, “Karşıyaka Belediyesi’nden ne zaman yardım istesek hep yanımızda oluyor. Binamızın çevre düzenlemesi, bakımı başta olmak üzere, yemekhanemizin yenilenmesine kadar destek gördük. Vergi dairesi çalışanları adına Başkanım Cevat Durak’a ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak da imkanları ölçüsünde bu destekleri sürdüreceklerini belirterek, “Ekiplerimiz kentimizdeki her bölgede görev alıyor. İhtiyaç olan her yere yardım ediyor. Kurumlar arası bu kaynaşma sürdükçe daha verimli hizmet üretilir. Karşıyaka’da sorunlar daha da azalır, halkın mutluluğu artar. Bu işbirliğinin aralıksız sürmesini diliyorum” diye ekledi.

Karşıyaka’da kurumlar arası işbirliğinin arttırılmasına yönelik her ay bir kurumun üstlendiği buluşma bu ay Hükümet Konağı yemekhanesinde yapıldı. Toplantıya Kaymakam Mehmet Emin Avcı, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Cumhuriyet Başsavcısı M. Celal Ertürk, İzmir Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Güven Acar ile resmi kurumların temsilcileri katıldı. Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürü Akif Yılmaz vergi dairesi hakkında sunum yaparak, “Karşıyaka Vergi Dairesi olarak vatandaşımıza en kaliteli hizmeti sunarak, görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bu yıl vergilerin tahsilatında yüze 26 oranında artış sağladık. Özveriyle hizmet üretiyoruz” diye konuştu.

Kaymakam Mehmet Emin Avcı’da konuşmasında toplantıların faydasından bahsederek, “Buradaki beraberlik iş ortamına da yansıyor. Bazen bu ekipten ayrılanlar veya yeni katılanlar oluyor. Diyaloğun artması ile sorunlar azalıyor. Destek olan, katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Karşıyaka Vergi dairesi Müdürü Akif Yılmaz daha sonra katkılarından dolayı Kaymakam Mehmet Emin Avcı, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Cumhuriyet Başsavcısı M. Celal Ertürk ile İzmir Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Güven Acar’a çiçek verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.