Dolar 32,2712
%0.03
Euro 34,9608
%-0.06
Altın 2.455,710
%0.38
Bist-100 10.139,00
%-0.34

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçeli Atatürkçülere yeni bina

Güzelbahçeli Atatürkçülere yeni bina

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Güzelbahçe Şubesi, Güzelbahçe Belediyesi'nin tahsis ettiği yeni binalarına taşındı.

  • Ege Postası
  • 08.11.2012 - 10:29
İZMİR -ADD Güzelbahçe Şubesi, Yalı Mahallesi'nde belediyeye ait apartmanın ikinci katına taşındı . Üç oda bir salon olan dairede hizmet verecek derneğin yeni yerine taşınması nedeniyle düzenlenen törene ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, eski CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, il genel ve belediye meclis üyeleriyle çeşitli siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Törende konuşan ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan, Atatürk'ün kurduğu cumhuriyetin çağdaşlık ve demokrasi anlamına geldiğini ancak bugünlerde bu cumhuriyetin zor günler geçirdiğini savundu. Belediye Başkanı Mustafa İnce'ye ADD'ye sahip çıktığı için teşekkür eden Çölaşan, tüm Atatürkçüleri, cumhuriyetçileri güç birliği yapmaya çağırdı.
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de sivil toplum örgütlerinin demokrasinin olmazsa olmazları arasında yer alan kurumlar olduğunu belirterek, ADD'nin sivil toplum kuruluşu olarak büyük işlev gördüğünü söyledi. Belediye olarak diğer sivil toplum kuruluşlarına olduğu gibi, ADD'ye de destek vermeye devam edeceklerini söyledi.
ADD Güzelbahçe Şube Başkanı Kadriye Atasoy ise cumhuriyetin kazanımlarını, Atatürk devrim ve
ilkelerini korumak için ödün vermeden mücadele etmeye devam edeceklerini vurguladı.
Daha sonra derneğin bitişiğindeki parkta temsili olarak açılış kurdelası kesildi, kokteyl verildi. Bu arada Belediye Başkanı Mustafa İnce, ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan ile ADD Şube Başkanı Kadriye Atasoy'a birer dernek binasına asmaları için birer Atatürk fotoğrafı armağan etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.